Pripremite se za nalet osvežavajuće mladalačke energije i nove prilike na poslovnom i ljubavnom planu!

Mlad Mesec je ušetao u Devicu, a za većinu znakova su ovo dobre vesti. Pripremite se za nalet osvežavajuće mladalačke energije i nove prilike i na poslovnom i ljubavnom planu!

Evo šta možete da očekujete u narednom periodu…

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog i početak novog ciklusa. Dvadeset i osam dana je potrebno ovom nebeskom telu da napravi krug i da se vrati na početnu tačku kada otpočinje novi ciklus i ulazi u polje sledećeg znaka zodijaka.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Ova pojava u astrologiji većini  horoskopskih znakova donosi osvežavajuću energiju, nove mogućnosti i sjajne prilike koje ne bi trebalo da propuste. Obično se u ovom periodu savetuje stavljanje tačke na započete poslove i okretanje novog lista.

Ukoliko već duže vreme razmišljate o promenama, sada je idealan trenutak da se bacite u akciju. Dobro razmislie o svom dosadašnjem ponašanju, navikama i odlukama koje ste donosili. Sve što vam nije donelo koristi, promenite.

Svakako neće vam biti lako, promene same posebi nisu jednostavne, ali imajet na umu da je sada idelan trenutak da delate. Analizirajte situaciju na privatnom, poslovnom i ljubavnom planu i odvažite se na nove korake. Napustite zonu komfora, proširite svoje vidike,  povećajte krug prijatelja i budite otvoreni za nove mogućnosti koje vam ovaj period pruža. Vremenom će vam izleti u nepoznato postati lakši, a videćete i da se rizik isplatio.

Zaljubljeni par, ljubav, Skakanje, Sreća, Radost, novac, trening

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak/FreeDigitalPhotos/imagerymajestic/Alamy/Pixabay

Velike promene vas očekuju i na ljubavnom planu. Slobodni mogu da se nadaju novoj ljubavi s dobrim izgledima za budućnost, bila bi velika šteta da je propuste. Ovaj period mladog Meseca pogoduje i zauzetima, koji će ojačati svoje veze ili brakove. Uzbuđenje, strast i fizička privlačnost su naglašeni u narednom periodu. Romantične veze će biti u znaku skladnih i harmoničnih odnosa.

Mlad Mesec je ušao u Devicu 30. avgusta, a iz nje izlazi 28. septembra. Najjači efekti promena koje donosi su tokom prvih 15 dana ovog aspekta.

(Telegraf.rs)