Juniori Rudar Prijedora u šestom kolu Omladinske lige BiH gostuju u Doboju kod Kaknja u nedjelju, a meč počinje od 16 časova. Pred ovaj duel trener mladih “rudara” Srđan Marjanović je izjavio:

-Iza nas je pet teških utakmica, a da nam je neko rekao da ćemo imati ovaj bodovni saldo i rezultate prihvatili bi ih objeručke. Smatram da smo trebali da imamo i više bodova, jer od dve utakmice koje nismo pobijedili smo jednu trebali da dobijemo, a drugu da odigramo nerješeno. Nećemo da žalimo, gledamo naprijed, sada nas čeka gostovanje u Doboju kod Kaknja. I Mladost, kao i mi, ima dosta mlađih juniora, njima su potrebniji bodovi i vjerovatno će da se otvore. To bi trebalo da iskoristimo i te svoje dobre strane, polukontru i brže igrače koje imamo iskoristimo na najbolji način. Gledamo neku svoju šansu, jer smatram da će domaćini ići na sva tri boda. S druge strane mi želimo da napravimo dobru uvertiru za narednu domaćinsku utakmicu u kojoj dočekujemo banjalučki Borac. Biće to komšijski, krajiški derbi, a taj meč nam je jako bitan jer želimo što duže je to moguće da pokušamo da se zadržimo u vrhu prvenstvene tabele.

Strateg juniora Rudar Prijedora osvrnuo se i na prošlo kolo i visoku domaću pobjedu protiv Krupe (4:0) u kojoj igra nekolicina dječaka poniklih upravo u gradu na Sani.

-Bila je to naša slabija utakmica i igra moje ekipe na terenu, ali opst smo pobijedili rezultatom 4:0. Trebalo je da bude još i ubjedljivije, oni su imali šanse kada smo mi vodili 3:0 i 4:0 što je normalno jer tada dolazi do opuštanja u timu. Volio bih da su ti igrači kod nas, bili bi još jači, ali svako bira svoj put. Drago mi je da je najveći kvalitet ostao kod nas. Imamo dosta dobrih individualaca, tri četiri jako dobra igrača koji su budućnost za naš prvi tim i mislim da će da naprave zavidnu karijeru – rekao je Srđan Marjanović na kraju.

prijedor24h