Njegov horoskopski znak otkriva mnogo toga u seksu

Koji je njegov horoskopski znak?

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna su neverovatno seksualne, a važe za odlične ljubavnike. Iako su nestrpljivi i ponekada sebični to može izazvati probleme u vezi. Ipak, niko vam neće pružiti veću strast. Ako želite da zavedete Ovna nemojte biti stidljivi. Pokazite mu da imate mozak i uvek budite spontani, jer ništa više ne uzbuđuje Ovnove od nepredivivosti.

Bik

Ovo je jedan od najmuževnijih znakova što vam govori o tome da ga seks neverovatno privlači. Njihov apetit za intimnošću podrazumeva i mnogo psihičkih sličnosti – zato nemojte žuriti sa ovim znakom. Za njih je prava ljubav kao i najbolja hrana – potrebno im je vreme da uživaju u njoj. Kako biste zaveli Bika darujte mu poklone i uvek mirišite dobro, te naglasite usne. Neće moći da vam odoli.

Blizanci

Ako volite pametne ljubavnike, onda su to svakako Blizanci. Da biste se uhvatili u koštac sa Blizancem morate i vi biti veoma bistri, upravo zato što vas mogu zavesti za manje od minute. Baš zbog svoje pameti su veoma kreativni ljubavnici, a potrebne su im stalne promene i uzbuđenje. Kako biste zaveli Blizanca udeljujte mu komplimente i fokusirajte se na to da ga mentalno izazivate.

seks, seks, ljubavnici, poze u seksu

Foto: Shutterstock

Rak

Ovo je jedan od najemotivnijih znakova. Njima je potreban nežan dodir kako bi stvorili emotivnu konekciju, a partner koji je nežan i želi da se obaveže je idealan za Rakove. Ovi ljubavnici su posvećeni lepšoj polovini, a zavešćete ga najbolje ako se fokusirate na stvaranje romantične atmosfere. Potreban im je neko ko će se brinuti o njima, a ako uspete u tome – on je vaš.

Lav

Prema mnogima ovo je najstrastveniji znak Zodijaka! Oni pale svojom strastvenošću i puni su samopouzdanja i moći. Vole da imaju glavnu reč u krevetu i da istražuju. Ipak, kako biste zaveli Lava morate mu ići niz dlaku – udeljujte mu komplimente, govorite mu da je najbolji, hranite mu sujetu. Ako želite da „udarite“ na nežnu stranu milujte ga po kosi.

Devica

Ako ste spremni na to da budete nečiji ceo svet niko vas neće voleti kao Devica. Izgledaju smireno i hladno, ali su neverovatno senzualni iznutra. Ukoliko želite da zavedete Devicu imajte na umu da uvek morate biti čisti i doterani, zapravo skoro do savršenstva. Device su preterano uredne.

Samanta Džouns, Seks i grad

Printskrin: Youtube/MsMojo

Vaga

Vage su posvećeni ljubavnici. Iako su veoma romantični, imajte strpljenja sa njima jer će tražiti od vas da im ispunite sve fantazije. Zavedite ga tako što ćete biti sofisticirani, nežni i misteriozni. Vage su prirodno atraktivne, pa neće biti teško da im udovoljite sa stilom.

Škorpija

Škorpije su najseksualnije od svih znakova. Neki će se nakon veze sa Škorpijom osećati iskorišćeno i izmanipulisano, što ne čudi jer one to znaju da rade. Škorpije imaju neodoljivu ličnost i odlični su ljubavnici, ali ponekada mogu biti emotivno udaljeni. Zavesti Škorpiju je najteže od svih znakova baš zato što su oni ti koji zavode, a ne vi.

Strelac

Ovaj detinjasti znak je u krevetu uvek inovativan, te s njima nikada neće biti dosadno. Veoma su otvoreni za novine i duhom uvek mladi. Mana im je što mogu biti neverovatno strastveni sa vama jednu noć, a već sutradan odlepršati kod nekog drugog. Jeste da nisu skloni vezama, ali ako vas zanima samo avantura Strelca možete zavesti tako što ćete istaći svoju duhovitost, jer je to ono što najviše vole.

sex seks par krevet čipka

foto: pixabay.com

Jarac

Jarčevi su dosta rezervisani i moraju se jako zaljubiti kako bi fizičku intimnost sa vama uopšte uzeli u obzir. Nisu baš otvoreni za eksperimentisanje, ali za bračnog partnera su odlični jer ih krasi stabilnost. Ukoliko želite da zavedete Jarca trudite se naporno, ali polako. Fokusirajte se na male dodire i nemojte im se prebrzo davati. Korak po korak i nastaće eksplozija strasti sa muškarcem rođenim u znaku Jarca.

Vodolija

Vodolije obožavaju žensko telo i nije im važno da li ste u vezi ili ne – oni vas žele odmah. Njima je divlja strast temelj kasnije veze. Njihova buntovna priroda traži avanturu koju mu vi morate pružiti. Kako biste ga zaveli morate glumiti da ste „neosvojivi“. Tada će samo još više trčati za vama.

Ribe

Kao pravi hedonisti Ribama stalno morate udovoljavati. Najzadovoljniji su kada imaju stalnog i veselog partnera. Jednom kada pronađu takvu osobu u potpunosti će se predati i kada je seks u pitanju. Morate biti agresivni ako želite da zavedete Ribu. Po prirodi su lenje i ne vole da jure bilo koga, zato je to vaš zadatak.

(Telegraf.rs)