Astrološka prognoza od 9. do 15. septembra

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Jarca, što donosi akcenat na ozbiljan rad, disciplinu i fokus. Postavite dnevne, nedeljne i mesečne ciljeve i usmerite svoju energiju u realizaciju. Ovo je jedna od najboljih nedelja u kojoj možete pokrenuti dugoročne projekte uz istovremenu prisutnost doslednosti, istrajnosti i snage.

Sada tačno znate šta vam je potrebno da bi pristupili rešavanju obaveza, i dobijate potrebne informacije koje će vam pomoći pri donošenju odluka. Ponedeljak će biti dan za preuzimanje odgovornosti i dužnosti. Ne planirajte odmor i opuštenost. Sada vam završavanje poslova može dati najveću satisfakciju.

Svemu ovome doprinose dva protočna aspekta, Merkur u trigonu sa Plutonom i Mars u trigonu sa Saturnom. Brže planete su u aspektu sa sporim planetama. Ako je Merkur misao i odluka, Mars je inicijativa, hrabrost i akcija. Poenta je da sve što se sada usudite da odlučite i pokrenete ima svoju vrednost i benefite u vremenu. Sve čega ste odlučili da se odreknete u svrhu poboljšanja svog života, ili transformišete, biće veoma plodonosno i korisno kako vreme bude prolazilo.

Šta je dobro raditi: pokrenuti nove projekte, održati važne poslovne sastanke ili intervjue, raditi naporno ili više od uobičajenog.

Šta nije dobro raditi: bežati ili izbegavati preuzimanje odgovornosti, ili izvršavanje zadataka koje treba uraditi, odmarati se a da niste pozavršavali zadato.
Ako ste u ponedeljak iskoristili ove fantastične prilike i postavili organizaciju za celu nedelju i dugoročne planove, u utorak možete primetiti sumnju u sve što ste sebi zacrtali.

Sunce u znaku Device je u opoziciji sa Neptunom. Sunce u Devici je kriza identiteta i samopouzdanja, ono sada sumnja u sopstvenu vrednost i u ono što radi. Pitaćete se u sebi: “Da li sam dovoljno vredan?”, “Da li je dobro to što radim?”, “Da li ja to mogu?”… Osvestite ova previranja i sumnje u sebe i svoje kapacitete, i ne dozvolite da vas ona ometaju u realizaciji ciljeva.

Sada, kada ste dovde došli nije vreme za odustajanje. Gledajte u budućnost i cilj koji ste zadali sebi, a ne fokusirajte se na trenutne prepreke. Dobri aspekti Merkura i Marsa sa Saturnom i Plutonom nisu garantovali ili obećali da će biti lako i bez prepreka. Oni samo garantuju da ćete uspeti ako ostanete dosledni i istrajni uprkos poteškoćama na tom putu. To što sada radite jeste za budućnost a ne za kratkotrajna zadovoljstva.

Sunce u aspektu sa Neptunom može doneti pad imuniteta, slabiji i osetljiviji stomak, viruse, ali i preispitivanja svojih uverenja i zabluda koje eventualno imate u vezi nekoga ili nečega. Obratite pažnju na zdravlje i navike koje imate. Ovaj aspekt lako može zavesti um i vući u iskušenja.

View this post on Instagram

Mnoge situacije kroz koje smo prolazili i prolazimo ne bi doživeli toliko stresno ili tragično ukoliko bi ih tumačili drugačije. Koliko je naše tumačenje date situacije ili osobe više iskrivljeno, ili nerealno, toliko će naša emotivna reakcija biti neadekvatnija. Ovo posebno važi za sva ona uverenja u kojima nešto nama ne može da se dogodi ili neko to nama ne sme da uradi! Preispitajte koja su to uverenja! . Primer tumačenja jedne iste situacije od strane različitih ljudi: Napravljena je greška ili propust! Jedna osoba će reagovati doživljajem užasa i strahom od “kazne” dok pre svega kažnjava sebe za načinjeni propust. Druga osoba krivi sebe za učinjenu grešku ali se ne osuđuje toliko i nije očajna zbog toga. Treća osoba kaže sebi: “Nije to ništa, može se svakome dogoditi.” Četvrta osoba ni ne uviđa nigi tumači to kao grešku. . Osećaj krivice ili griže savesti uspešno balansiramo sa #bahovekapi Pine . Vidimo sada na ovom jednostavnom primeru kako svi različito reaguju na istu pojavu. . Ako primećujete da vas neke emotivne reakcije iscrpljuju i uzmimaju energiju, remete odnose i svakodnevnicu, preipitajte svoja očekivanja, tumačenja i uzrok takvih reakcija.🤔 . Svako dobro od 💛 Jasmina . #astrology #astroworld #astrologija #horoskop #astrohealing #lifecoach #bachtherapy #bahovekapi #cvetneesencije #life #believing #reaction

A post shared by SalonUnutrašnjeLepoteISpoznaje (@salonunutrasnjelepoteispoznaje) on

Četvrtak je dan u kojem imamo tačan aspekt kvadrata Marsa i Jupitera, iako on deluje dan – dva pre, i dan – dva kasnije. Ovaj aspekt tipično donosi nesklad između delovanja i životne filozofije. Možete sebe uhvatiti kako ne radite onako kako mislite ili u skladu sa onim u šta verujete. Ovo je aspekt koji donosi neku vrstu nepravde, bilo da je činite vi ili neko vama. Takođe, donosi preteranu reakciju izazvanu nečijim ponašanjem koje nećete razumeti i tolerisati.

Ovo može doneti sukob između vere i ideala, i delovanja iz racionalnog dela, na osnovu logike i činjenica. Možda ćete samo želeti puno toga da uradite pa ćete preterati i preforsirati se, a usput i očekivati od drugih da isto tako prionu na posao. Ukoliko to ne bude slučaj ući ćete u raspravu oko toga kako nešto treba i mora. Dok su planete u znaku Device skloniji smo sumnjama i kritikama i u sebe i u druge.

petak imamo dva planetearna aspekta, Merkur konjukcija Venera, i Sunce trigon Pluton.

Prvi aspekt donosi lepu komunikaciju, pisanje, potrebu za izjavama ljubavi, ili kroz pisanu reč ili činjenjem usluga iz ljubavi. Ipak su obe planete u znaku praktične Device. Ovo može doneti i odluku o završetku nekog odnosa koji ne donosi zadovoljstvo, jer su obe planete na poslednjim stepenovima znaka Device, blizu stepena pada Venere. Pogledajte tih dana šta je to čime niste zadovoljni. Možda je to partnerski odnos, svakodnevnica, novac koji zarađujete, posao koji radite, zdravlje…

Osvestite to i načinite prvi korak ka promeni. Sunce, koji je reprezent naše svetlosti, svesti i usmerenja, je u dobrom aspektu sa Plutonom, planetom dubinske transformacije i promene. Kada smo osvestili (Sunce) šta je to što nam se ne dopada, možemo to i da promenimo (Pluton). Ovaj aspekt može doneti i napredak i veću moć u poslu, vama ili važnim ljudima iz vašeg okruženja.

Subota nam donosi aspekt Marsa u opoziciji sa Neptunom i ulazak Merkura i Venere u znak Vage.

Mars u opoziciji sa Neptunom može doneti viruse, alergije, neistine i neiskrenost, ali i sklonost bežanju od realnosti u svet mašte, iluzija i zabluda. Neko će raditi nešto “iza leđa” nekome, neko će popiti više, neko će se isforsirati, iscrpeti i oslabiti svoj imunitet. Savet je čuvati se pogrešnih dijagnoza ili uzimanja lekova na svoju ruku, impulsivnih reakcija, preterivanja sa opijatima, sakrivanja informacija ili aktivnosti u koje ste uključeni.
Merkur i Venera u znaku Vage doneće nam novi fokus. Narednih nekoliko nedelja razmišljaćemo o ljubavi, harmoniji i uspostavljanju balansa u partnerskim odnosima, negovanju saradnje ili razmišljanje o ulasku u poslovnu saradnju. Želećemo više lepih stvari u svakodnevnici i komunikaciji. Vikend nekima može doneti novo poznanstvo i početak emotivnog odnosa.

Nedelju završavamo sa Mesecom u znaku Ovnu, bez planetarnih aspekata. Ubrzavaju se reakcije, delujemo na osnovu impulsa, bez takta i strpljenja. Neće nam se svideti to što čujemo i vidimo, ali je savet da pustimo i prihvatimo stvari kako dolaze u naš život, bez potrebe da naglo reagujemo.

Ova sedmica je važna za postavljanje dugoročnih planova i važnih promena u životu, ali i da obratite pažnju na sve vrste odvlačenja pažnje od toga što ste zamislili. Ne prepuštajte se iluzijama i nerealnim očekivanjima, kao ni bežanju od problema.

Telegraf.rs