Trener Vojvodine Nenad Lalatović napravio je novi pičvajz na poluvremenu utakmice između Radničkog i Vojvodine u Nišu (1:2).

Šef stručnog štaba Novosađana najprije je verbalno napao starijeg kolegu Milorada Kosanovića kada je krenuo ka svlačionici na poluvremenu i zaradio žuti karton. Nije uspio da se iskontroliše na velikoj pauzi, pa je na startu drugog ušao u obračun sa navijačima kada je i isključen.

Pokazivao je palcem preko grla što je jasna aluzija na prijetnje smrću, međutim ako pročitate sa usana šta je strateg “lala” poručio Nišlijama može se vidjeti da prijeti – otkrivanjem istine o namještanju u srpskom fudbalu!?

Svejedno, njegov neprimjereni gest podići će buru u srpskom fudbalu jednako kao i njegova poruka: “Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku namještenu utakmicu – sve ću reći!”. To je moglo da se pročita sa Lalatovićevih usana neposredno pošto je kažiprstom skandalozno “pomilovao” vrat.

Ostaje pitanje hoće li i kako Fudbalski savez Srbije i Zajednica superligaša reagovati na ovo, te da li će Lalatović stvarno izaći u javnost i reći nešto o navodnim malverzacijama iz perioda dok je vodio niški tim.

Do tada, pogledajte cijeli skandal iz drugog ugla:

Srpskainfo