Za neke ovo je nedelja iz snova, a za druge sedmica puna teškoća…

Nedeljno horoskop je već predvideo težak period pred nama, ali za tri horoskopska znaka ovo je nedelja posebnih teškoća.

Tri znaka horoskopa očekuje najgora nedelja u životu koja će ih staviti pred velike izazove i teškoće.

Sunce je ušlo u šarmantnu Vagu i to će za neke znake značiti svetliju perspektivu, ali ako ste u znaku Raka, Škorpije ili Riba za vas će ova energija biti ubitačna.

Rak

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

U ovoj nedelji posebnu pažnju treba da obratite na svoju porodicu, svoje korene i svoju zonu sigurnosti i komfora. Možda je vreme da napustite gnezdo u kojem ste odrasli, da oprostite svoji rođacima i naučite šta je to što možete da promenite, a šta ne možete.

Shvatite da je dom ono šta od njega vi napravite, dom je stanje vašeg uma. Nemojte da žrtvujete svoje emocije zbog neke naizgled savršene ideje.

Škorpija

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

Trenutno ste u procesu izlečenja od prilično teške traume. Neka ružna sećanja mogu da se vrate i neočekivana dešavanja bi mogla da vam prodrmaju tlo pod nogama. Nemojte da se forsirate da budete deo nekog sveta kojem ne pripadate. Slušajte svoju intuiciju jer će vam ona otkriti šta zaista želite.

Niko bolje od vas ne zna šta zaista želite.

Ribe

Horoskop, novi dizajn

Foto: Shutterstock

Intimnost i emocionalna osetljivost vas muče ovih dana. To vas tera da tražite sumnju u vašoj vezi ili braku, samo pazite da ne tražite nešto što nikada nećete naći. Dozvolite da se ta osećanja dese prirodno i postavite neke granice. Probajte da se ne izgubite u nekome drugom.

Tokom ove nedelje mnoge stvari bi mogle da se završe. Zapamtite da kraj znači i novi početak.

(Telegraf.rs)