Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “Preda-PD” pozvala je danas kompanije, predstavnike kreativne industrije, studente i frilensere da učestvuju na besplatnoj prezentaciji “Kreativna industrija – Potencijal za razvoj karijere”.

Događaj se organlzuje u okviru projekta “TALIJA – Izdvajanje područja i teritorija na polju razvoja vrhunskih Inovacija”, koji se finansira iz programa EU “Interreg MED 2014-2020”.

Cilj Je da se okupe stručnjaci iz lokalne i regionalne kreativne Industrije, kao i pojedinci, studenti, mladi, startap kompanije zainteresovane za razvoj karijere u sektoru kreativne industrije, te predstavnici obrazovnih institucija, javnih uprava, organizacije za podršku biznisu i međunarodne organizacije.

Događaj je posvećen promociji lokalne kreativne industrije, umrežavanju i podršci, gdje će već etablirani predstavnici kreativne Industrije razmijeniti znanja, iskustva, savjete i kontakte sa početnicima, a biće predstavljene mogućnosti i mjere podrške lokalnih vlasti.

Prezentacija “Kreativna industrija – potencijal za razvoj karijere’ biće održan u prostorijama Agencije “Preda-PD“ u četvrtak, 3. oktobra, u 10.00 časova.

 

Kozarski