Pjevačica Edita Aradinović biće saslušana povodom bačene bombe na studio, jer su njeni bivši saradnici inspektorima rekli da jedino s njom nemaju dobar odnos.

Na muzički studio hitmejkera Filipa Miletića i Miloša Roganovića nedavno je bačena kašikara, a nadležni organi uveliko rade na tome da saznaju ko je počinilac ovog krivičnog djela. U okviru policijske istrage ovog kriminalnog djela na saslušanje su pozvani vlasnici “FM playa”, a Blic saznaje da su bivšu pjevačicu njihovog benda “Ministarke” naveli kao neprijatelja.

– Filip i Miloš su prilikom davanja izjave u policiji upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima. Oni su naveli da ni sa kim od saradnika nisu u sukobu, osim sa pjevačicom Editom Aradinović – rekao je za Blic izvor blizak istrazi.

Zbog ove njihove izjave pjevačica Edita Aradinović, kako saznajemo, biti pozvana da da izjavu u policiji.

– Niko me nije zvao. Nisam bila na saslušanju, nemam komentar za sada – rekla je Edita za Blic ovim povodom.

Filip Miletić je na ovu temu ostao suzdržan.

– S obzirom na to da se vodi istraga, nisam u mogućnosti ništa da komentarišem. Vjerujem da će policija uskoro naći počinioca.

U daljem razgovoru za Blic on otkriva da je kašikarom koja je bačena u noći između petka i subote pričinjena materijalna šteta od oko 10.000 evra.

Foto: RAS Srbija

– Bomba je razorila cijeli studio. Potrebno je renoviranje kompletnog studija, uništena nam je oprema, velika je materijalna šteta. Geleri su prošli kroz gluvu sobu, uništili su mikrofon. Monitori, televizori, zvučnici, sve je uništeno. Sve to moramo novo da nabavimo. Ne znam koliko je tačno, ali sigurno više od 10.000 evra će nas koštati saniranje štete. Sve je uništeno, ali najvažnije je da smo spasli hard-disk na kojem nam se nalaze pjesme. Kompjuter je uništen, a mi pokušavamo da spasemo što više možemo sa tog diska. Vidjećemo da li ćemo moći da izvučemo sve podatke – kaže Miletić.

– Sva sreća da niko bio u studiju u trenutku eksplozije. Mi često ostanemo do kasno da radimo. Neko je mogao da pogine – kaže Filip, i dodaje da se on i drugi vlasnik “FM playa” Miloš Roganović psihički osjećaju i dalje loše nakon ataka na njihov muzički studio.

– I dalje smo u šoku i uznemireni smo. Mi smo ljudi koji pošteno rade svoj posao i nikome se nismo zamjerili – dodao je Miletić.

Kada je objavljena vijest da je bačena bomba na studio Filipa Miletića i Miloša Roganovića, njihovi saradnici su im uputili poruke podrške. Kija Kockar i Dženan Lončarević su izjavili da su u šoku i da pružaju podršku ovom dvojcu, a mnoge kolege su i putem društvenim mreža poručili Filipu i Milošu da su uz njih.

Srpskainfo