Britanski internet portal za upoznavanje “llicit Encounters” sprovela je zanimljivo istraživanje. Naime, pokušali su da saznaju šta kod muškaraca i žena najčešće ubija želju za intimnošću.

U istraživanju je učestvovalo dve hiljade ljudi, a mnoge je iznenadilo što na kraju odgovori dva pola nisu ispali toliko različiti.

Ako pitate žene, veoma im smeta ako njihov partner “nema dobru tehniku vođenja ljubavi”, a ljubavnu vatru lako će ugasiti i ako spominje odnose s bivšim partnerkama. Osim toga, čak 58 odsto ispitanica izjavilo je da im želju za intimnošću ubija i kad shvate da muškarac misli kako je vođenje ljubavi gotovo čim on doživi vrhunac.

Na ženskom spisku nepoželjnih stvari našlo se i gledanje filmova za odrasle, odbijanje stavljanja prezervativa, ali i slanje neželjenih fotografija polnog organa, kao i zadah.

Nasuprot tome, muškarcima smeta ako njihova partnerka nema samopouzdanja u spavaćoj sobi, ali i ako uvek moraju da vode ljubav u mraku. Zanimljivo je da je 53 odsto ispitanika zaključilo da ih iritira i ako žena ne ispušta nikakve zvukove, kao i ako samo nepomično leži dok on “odrađuje posao”. Takođe, “bapski” donji veš mogao bi ekspresno da ih ohladi.

Ni oni nisu ljubitelji loših higijenskih navika, a ne vole ni glumljenje orgazma, kao ni situacije u kojima su žene više zainteresovane za svoj mobilni telefon nego za njih.

Ipak, i muškarci i žene saglasni su da su kućni ljubimci u spavaćoj sobi, dok vode ljubav, apsolutno nepoželjni, a smeta im i ako znaju da je njihov partner već varao u prošlosti.

Izvor: Index.hr