Djevojka Jelena i ja smo podstanari već četiri godine i sigurno ćemo se preseliti u Banjaluku, konačno imamo uslove za osnivanje porodice.

Presrećan sam, telefon ne prestaje da zvoni, ispričao je za Glas Srpske dobitnik stana Elvis Džaferagić iz Prijedora.

Sa velikim uzbuđenjem ovaj tridesetčetvorogodišnjak kaže da ga je vijest o dobitku zatekla na putu ka Sarajevu, a muštuluk za lijepe vijesti duguje koleginici.

– Koleginica Belma Bejdić me prva uspjela dobiti na telefon i gotovo plačući mi saopštila da sam dobio stan – ispričao je Elvis, kome je stan u nagradnoj igri “Deset računa izbroji i stan osvoji”, prva nagrada u životu. Dodaje da su i on i djevojka još u šoku i da ne mogu da vjeruju da će konačno imati svoj krov nad glavom.

– Nikada prije nisam imao naviku da uzimam fiskalne račune, ali me je ova nagradna igra “natjerala” na to. Poslali smo oko 90 koverata na moje i isto toliko na Jelenino ime – rekao je Elvis koji je zaposlen u Grupi za sprječavanje krijumčarenja i prekršaja u Upravi za indirektno oporezivanje BiH.

Ispričao je da je djevojka pratila izvlačenje uživo i da je nekoliko puta pokušala da ga dobije na telefon ali da je veza stalno bila zauzeta.

– Dobio sam više od 200 poruka, čestitke stižu sa svih strana, telefon i danas neprestano zvoni. Još nisam svjestan šta se dešava, cijelu noć nisam spavao – kazao je ovaj Prijedorčanin.

Elvisu je sreću donijela prvakinja drame Slađana Zrnić koja je od 1,84 miliona koverata izvukla baš njegovu.

Srpskainfo