Bračni par Aleksić iz Prijedora darovao je danas 1.500 KM za izgradnju Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar” koji Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji Republike Srpske gradi u Kosovskoj Mitrovici. “Danas su predstavnici Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji u Banjaluci posjetili porodicu Aleksić koja nas je obradovala svojom humanošću”, saopšteno je iz Odbora.
Iz Odbora navode da su Aleksići odlučili da pomognu djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju, te da će poslije još pomoći. “Humanost kojoj se treba samo zahvaliti i pokloniti. Hvala bračnom paru Aleksić i svima koji hoće i koji pomažu naš projekat, namijenjen za 140 djece i mladih sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji”, rekao je predsjednik Odbora Milovan Arlov.
Iz Odbora smatraju da će, zahvaljujući humanosti Republike Srpske, Centar biti izgrađen do 19. avgusta iduće godine, na Preobraženje Gospodnje, kada će biti obilježena i slava ovog centra. Račun Odbora na koji se može uplatiti prilog za izgradnju centra je 5551000034196445.

SRNA