Ako ste tek započeli vezu i vidite da ide u ozbiljnom pravcu, onda će vam ovaj tekst pomoći.

Naime, postoje tri horoskopska znaka među muškarcima koja su najviše “frendli” prema ideji zajedničkog života i ozbiljne veze. Evo i koja su to tri horoskopska znaka:

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Miran tip, logičan sa neobičnim smislom za humor uvek će biti pored vas kad vam je potreban. Posvećen je i drugim stvarima, ali to uvek čini bez puno napora i prirodno, bez stresa. Device su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogredima na svet.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmeren, korektan, marljiv, iskren pristupa s puno poštovanja i kućnim poslovima koje smatra isključivo ženskim. Upravo zbog toga mu se divimo, ali i snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste videli kako se muškarac Vaga igra sa detetom, onda znate o čemu pričamo.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstveog doma i stvaranju sopstvene porodice. Voli da preuzime inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Telegraf.rs