Ahmo H. (60) je bivšoj ljubavnici Gordani K. (37) poslao poruku, a onda naoružan uletio u pekaru u Radničkoj ulici, u kojoj ona radi godinama, pucao u nju, a potom i sebi u glavu, saznaje Blic.

Kako saznajemo Ahmo H. je bivšoj ljubavnici, sa kojom je bio u vezi svega tri nedelje, i koja ga je ostavila juče, danas poslao poruku: “Šta nije u redu, ljubavi moja?” Na ovu poruku žena nije odgovorila, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, koji je za njihov odnos saznao, međutim Ahmo to nije htio da prihvati.

 

On je nabavio pištolj, beretu, i uputio se ka pekari u kojoj njegova ljubavnica radi godinama. Prema nezvaničnim informacijama, sačekao je da u pekari nema nikoga, a onda je ušao i odmah počeo da pravi haos.

Nesrećnoj ženi je prijetio, a onda je počeo da baca sve pred sobom. Izvadio je pištolj i ispalio dva hica u Gordanu, koja je ranjena pala na zemlju. Nakon toga pomahnitali ljubavnik pucao je sebi u glavu.

Taksista, koji je bio u blizini, primijetio je da se nešto dešava u pekari, pa je ušao unutra i zatekao Gordanu i muškarca kako leži u lokvi krvi.

Kako saznaje Blic na licu mjesta, taksista je izašao napolje, viknuo kolegama da “mrtav čovjek leži unutra” i onda su brzo ranjenu Gordanu ubacili u automobil i odvezli je do bolnice. Hitna pomoć je ranjenog Ahmu H. prevezla u teškom stanju u Urgentni centar.

Kada je njen suprug saznao za tu vezu njih troje su se sastali da porazgovaraju i da Gordana i Ahmo prekinu odnos. Međutim, povrijeđeni ljubavnik to nije htio da prihvati, pa je Gordani nastavio da šalje poruke. Nakon što mu ona nije odgovarala na njih, on je došao naoružan u pekaru.

Ranjeni Ahmo H. ima ženu i dva sina.

Srpskainfo