Pogledajte da li ste vi među njima

Vikend koji je pred nama doneće mnoge promene svim horoskopskim znacima, ali samo tri znaka provešće se veoma burno. Pogledajte da li ste među njima.

Blizanci

Mesec u vašem 5. polju najavljuje pokretanje novih emotivnih dešavanja, te se onim slobodnima upravo osmehuje nova ljubav. Nju možete upoznati u nekom noćnom izlasku ili u kućnom druženju, preko zajedničkih prijatelja. Budite oprezni sa alkoholom, kako ne biste preterali i sve upropastili. Zauzetima savet da kontrolišu svoje nagone, vernost i odanost je ipak na ceni.

Vozac se svadja, svadjanje, automobil, svađanje, dranje

Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpijama savet da ne žure nikuda. Budite skoncentrisani u saobraćaju, kako vam neko ili nešto ne bi oduzelo koncentraciju, a vi imali bilo kakvu nezgodu. Savetujem vam da krenete i sat vremena ranije, ako treba, ali bez žurbe. Izbegavajte svađe sa drugim vozačima, zvezde vam nisu preterano naklonjene kada je reč o saobraćaju.

Novogodišnja žurka, piće, ručak, Nova godina, Božić

Foto-ilustracija: Profimedia/Cultura RF

Bik

Uran i mesec donose vam blage turbulencije u porodici i na polju porodičnih odnosa. Ukoliko idete na neku porodičnu proslavu ili na slavlje sa nekim članom porodice, budite mirni i staloženi. Nemojte ulaziti u konflikte i besomučne rasprave, jer će se na kraju ispostaviti da ste vi ti koji ste izazvali pravi haos. Ne dozvolite da neka pogrešna reč ili postupak pokvari vaše raspoloženje. Rešite se starih i mučnih obrazaca.

(Telegraf.rs)