Poslušajte šta vam zvijezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop za kraj oktobra i početak novembra donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Očekuje vas jako dobra nedelja u toku koje ćete na polju posla imati dosta sreće. Na polju ljubavi ćete imati novo zanimljivo poznanstvo i priliku za flert. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate neke manje srčane probleme. Potrudite se da redovno pratite stanje krvnog pritiska.

BIK

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje finansija preko nekog nasledstva ili kredita. Na polju ljubavi ste maksimalno posvećeni voljenoj osobi kao i ona vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni problemima sa probavom, crevima i krvotokom.

BLIZANCI

Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju. Povoljan je period za nove ugovore. Očekuje vas i dobra faza za ljubav jer osećate da je partner iskren prema vama. Kada je u pitanju zdravlje moguće je sasvim stabilno i dobro stanje. Ne biste trebali da očekujete veće probleme. Potrudite se da redovno spavate.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Moguće je da ćete imati veći obim posla u narednom periodu ali ćete uspeti sve da obavite na vreme. Očekuje vas povoljan period da sa voljenom osobom neke probleme razrešite. Kada je u pitanju polje zdravlja tokom ove nedelje kod vas može da bude naglašena sklonost ka gojenju i problemima sa šećerom.

LAV

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta sreće. Poslovi vam idu od ruke jako dobro. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima dobre namere. Kada je u ptanju zdravlje, očekuje vas period u kojem će sreća biti na vašoj strani. Potrudite se samo da izbegavate unos alkohola.

DEVICA

Možete da se nadate da ćete uspeti da proširite vaš privatni posao i da će vam stanje na ovom polju napredovati. Kada je u pitanju ljubav, dobijate veliku dozu emocija od partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za donji stomak i urogenitalni trakt pa se potrudite da o tome povedete više računa.

horoskop, natalna karta, crtez

Foto: Pixabay.com

VAGA

Putovanje koje ćete imati u narednom periodu će se jako dobro odraziti na vaš posao. Očekuje vs period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite pozitivne okolnosti na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje moguće su manje smetnje vezane za prehladu. Osetljivi će vam biti disajni putevo i moguće su infekcije.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i povećanju zarade u narednom periodu. Očekuje vas prilika za susret sa voljenom osobom koja će vam potvrditi osećanja koja ima ka vama. Na polju zdravlja vas očekuje povećan apetit, potrudite se da ipak ne preterujete sa masnom hranom i slatkišima.

STRELAC

Izbegavajte važne sastanke i nove poslovne odluke u narednom periodu. Možete biti skloni greškama. Na ljubavnom planu ste spremni da voljenoj osobi pružite sve što joj je potrebno. Kada je u pitnju zdravlje očekuju vas manje glavobolje. Preporučuje se da nađete više vremena za odmor i opuštanje.

natalna karta, horoskop

Foto: Pixabay.com

JARAC

Očekuje vas nedelja u kojoj nećete baš lako dolaziti do svojih poslovnih ciljeva iako niste od njih daleko. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak neke tajne veze. Kada je u pitanju zdravlje, generalno se dobro osećate i nemate veće smetnje na ovom polju ali možete da budete podložni nervozi.

VODOLIJA

Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju posla tokom ove nedelje. Kod vas sve dobro funkcioniše. Novu ljubav biste mogli da upoznate preko prijatelja. Na polju zdravlja vas čeka perod u kojem ćete imati povratak hroničnih problema iz prošlosti pa o tome treba da povedete više računa.

RIBE

Posao vam je sada prioritet i treba da se usmerite na neke važne zadatke. Voljena osoba pokazuje razumevanje i podržava vas na vašem putu do uspeha. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa kičmom i leđima, pa će neka masaža ili fizikalna terapija imati velikog značaja za vas i vaše zdravlje.

Telegraf.rs