Koliko muškaraca postoji na svijetu, toliko ima i vrsta emotivnih veza – ona koja vam slomi srce, ona koje se jedva sjećate, ona koja vas natjera da preispitate šta je to ljubav…

Jedne su bolje od drugih, svaka nas, uglavnom, nečemu nauči, promijeni idealnu sliku partnera kog treba da nađemo, ali dok se to sve ne desi, svaka žena prođe bar jednu od ovih 11 vrsta ljubavnih veza.

Prva ljubav

Ova vrsta ljubavi vjerovatno najviše boli kada shvatimo da je gotova, ali kad je doživite osjećate kao da vam se cijeli svijet i svako viđenje ljubavi promijenilo. Iako više ne znate ni gdje je, ni šta radi, pa možda ni kako sada izgleda, te ljubavi se uvijek sjećate.

Veza unaprijed osuđena na propast

Iako prijatelji, roditelji i cijela okolina vidi i govori da taj momak nije za vas, a uglavnom su i u pravu, vi odlučno birate da to sami shvatite, naravno, kroz vezu sa njim ili njom.

Začarani krug raskida i pomirenja

Nekoliko mjeseci je sve super, pa nekoliko nedjelja ne možete ni da vidite jedno drugo. Vrtite se u tom začaranom krugu sve dok jednom od vas ne dosadi i odluči da prekine vezu zauvijek.

Ljetnja šema

Da li je u pitanju more, plaža, sunce i vrelina, ne zna se, ali veliki broj žena spreman je na avanturu koja će na moru i ostati!

Veza u koju se zaletite misleći da je ona prava

Svi vam govore da usporite, ali koga briga! Želite da kažete cijelom svijetu da ste pronašli jedno drugo, pravila vas ne zanimaju, zaletite se da istetovirate imena na rukama… Jedino o čemu ne razmišljate jeste da se tako brze ljubavi uglavnom brzo i ugase.

Ne znate na čemu ste

Zabavljate se? Ili ste prijatelji? Možda prijatelji sa povlasticama? Iako ne znate koji je status u pitanju, ostajete u toj neobičnoj vezi, jer je tako zabavno i lijepo, a u isto vrijeme i malo frustrirajuće.

Veza na čiji račun se smijejete godinama unazad

Možda je to bio partner koji je obećavao kule i gradove ili čak oženjeni tip koji je krio bračni status sve vrijeme, ali iako je kraj bolio, kada postanu zrele i mudrije, žene se većinom sa osmjehom sjećaju ovakve veze. Prisjećanje koliko su lakomislene bile izaziva glasan smijeh zajedno sa prijateljima koji su bili svjedoci tog vremena, ali i čvrsto ubjeđenje da takvu grešku neće počiniti više nikad.

Platonska veza

Ovakvog muškarca žene često i ne broje u bivše momke. Sreli ste se jednom, razmijenili brojeve telefona, ali ste se narednih mjesec dana samo dopisivali? U nekom trenutku ovo dosadi, pa takve veze obično i ne prerastu ni u šta više.

Veza zbog koje ste promijenili stil oblačenja

Iz nekog razloga mislili ste da je vrijeme za promjenu, a nesvjesno je to bilo zbog tadašnjeg dečka. Ovakve veze uglavnom ostaju u lijepom sjećanju, kao i momak kog se sjetite uvijek kada u ormaru vidite neki komad garderobe koji ste kupili baš tada zbog njega.

Seks šema

Seks je odličan, mislite da ste stvoreni jedno za drugo, ali kad razmenite nekoliko rečenica, shvatate da nemate ništa zajedničko, čak ni temu za razgovor.

Ona koja definitivno izgleda kao prava

Misli se na situaciju kada u jednom trenutku pomislite “Ovo je prava veza!” Moguće je da se ovakva veza završi vjenčanjem, ali možda je i samo jedna u nizu ozbiljnih koje ćete imati u budućnosti, ali bilo kako bilo ovakve veze uglavnom traju dugo.

Stil