Ovnovi, budite tolerantniji; Vage, ispunite obećanje; Jarčevi, krenite u provod…

OVAN

Lako vam je da danas ostvarite odličan kontakt sa onima sa kojima dolazite u dodir. Polje prijatelja vam je jako naglašeno tranzitnim Mesecom i sa njima ćete danas ostvariti najbolje relacije. Sa emotivnim partnerom u večernjim satima je potrebno nešto više tolerancije….

BIK

Sedmica koja je iza vas je bila dosta naporna i danas vam je potrebno da se rasteretite i opustite. Za tako nešto birajte jutarnje i rane popodnevne sate, jer ćete tada biti u najboljem raspoloženju, veseli i opušteni. Večernji sati mogu doneti pritisak u porodičnom okruženju.

BLIZANCI

Najbolje ćete iskoristiti ovaj dan ako ga provedete sa društvom i prijateljima, pogotovo ako ste sa nekima od njih imali u prethodnom periodu nerazumevanje ili razmimoilaženje. Danas se sve može lakše srediti. Zbunjujete voljenu osobu svojim promenama raspoloženja.

RAK

Danas vam je potrebna promena i trudićete se i da je ostvarite. Nemojte biti u okviru kuće, jer ćete se verovatno brzo usedeti i „smoriti“. Najbolje je da ovaj dan provedete napolju, na svežem vazduhu ili u nekim zabavnim aktivnostima sa prijateljima ili društvom.

LAV

Prisustvo Meseca u vašem polju partnerstava i ljudi preko puta vas, ukazuje da vam je danas neophodno da budete u društvu onih do kojih vam je stalo, jer ćete se jedino na taj način osećati ispunjeno i sigurno. Velike društvene aktivnosti doneće vam zadovoljstvo i učiniti da dan prosto proleti…

DEVICA

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite za opuštanje, ali evidentno je da neke obaveze koje ste ostavili za vikend, morate da ispunite. Takođe, u večernjim satima bićete dosta nervozni, i možete biti spremni za raspravu sa onima koji su vam najbliži – emotivnim partnerom ili članovima porodice.

VAGA

Tranzitni Mesec je u vašem polju zabave, provoda, flertovanja, ljubavi, pa je sigurno da ćete ovaj dan želeti da provedete u interesantnim aktivnostima i u podsticajnom raspoloženju. Doduše, malo ćete preceniti svoje mogućnosti, jer ćete verovatno juriti na sve strane da ispunite obećanja koja ste dali.

ŠKORPIJA

Danas vam je definitivno najpotrebnija porodična atmosfera i okruženost ljudima na koje uvek možete računati i sa kojima ste bliski. Porodica će vam danas pružiti potreban mir i utehu, kao i trenutke oporavka i zabave sa najmilijima. Jaka emotivna povezanost sa voljenom osobom.

STRELAC

Vaše polje pokreta, komunikacije, dogovora i kratkih putovanja danas je naglašeno tranzitnim Mesecom. Potrebno vam je da budete aktivni i da ovaj dan iskoristite na najbolji mogući način. Velike mogućnosti za nova poznanstva – jaki kontakti sa suprotnim polom.

JARAC

Teško ćete danas suzdržavati ono što osećate i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo najbližih prijatelja, a naročito voljene osobe da biste se osećali sigurno i ispunjeno. Odličan je momenat da se malo rasteretite i provedete – prepustite se dešavanjima i uživajte.

VODOLIJA

Mesec u vašem polju ličnosti tokom današnjeg dana doneće vam u popodnevnim satima dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite ono što ste zamislili. U kasnijim, večernjim satima budite spremni na više kompromisa sa voljenom osobom.

RIBE

Vaša će raspoloženja danas varirati. Moguće je da ćete ići iz krajnosti u krajnost i svojim ponašanjima zbunjivati osobe oko vas. Sačuvajte svoj odnos sa emotivnim partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da budete korektniji prema njima.

Prva Srpska TV