Film “Četiri ruže” reditelja Vasilija Nikitovića premijerno će biti prikazan 3. decembra, a u bioskopsku distribuciju kreće od 5. decembra.

Riječ je o krimi-drami sa elementima komedije, a prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovijesti jedne beogradske noći povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom.

Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu “Četiri ruže”, u centru mozaika, gdje se vodi bespoštedna borba, često i s one strane zakona, naći će se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvata da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

Film prati nekoliko paralalnih priča, dešava se u Beogradu prije desetak godina, a stil filma dosta karakteriše i muzika, u kojoj će se između ostalih naći numere od: The Kuguars, Bobana Petrovića “Đuskaj“, Ramba Amadeusa, Lollobrigide, Sevdah Baby i Jakarte, grupe Pavel, Kal band, Glisersi i drugi.

U filmu igraju: Dragan Gagi Јovanović, Srđan Todorović, Miloš Samolov, Gordan Kičić, Boris Milivojević, Milutin Milošević, Dragana Dabović, Nada Macanković, Јana Milić, Tihomir Stanić, Boris Kargotić… Četiri ruže su: Tara Toševski, Miljana Popović, Јelena Јokić, Marta Milosavljević.

Izvor: B92