Miloš Radojković (25) iz Niša je juče u 17 sati ubijen u naselju Beverli Hils u ovom gradu.

Miloš je sa suprugom i djetetom živio u iznajmljenoj kući u Sterijinoj ulici u Nišu, u naselju Beverli Hils, koje je važi za kraj grada u kojem žive imućniji sugrađani, saznaje Blic.

On je oko 17 časova došao kući gdje se kratko zadržao a potom izašao i krenuo ka motoru kog je ostavio parkiranog sa uključenim svjetlima.

Napadač je sačekao da Radojković izađe iz kuće u kojoj je živio sa suprugom i djetetom, i pucao na njega u klasičnoj sačekuši.

Miloš je prema nezvaničnim saznanjima bio poznat niškoj policiji od ranije i to zbog povezanosti sa paljenjem automobila u centru Niša. Spekuliše se da bi ovo mogla biti osveta za načinjena kriminalna djela.

Prema drugoj verziji gradskih priča, Miloš je žrtva rata narko-klanova, jer se povezuje i sa dilovanjem droge, prenose beogradskli mediji.

Podsjetimo, na Miloša R. je neposredno po izlasku iz stana ispaljeno šest hitaca, a dva su bila kobna. Mladić je pokušao da pobjegne u svoju garažu, kako bi se spasao, ali nije uspio u tome. Na samom ulazu garaže je pao i preminuo.

U tom momentu u stanu su bili njegova žena u dijete, koje je policija neposredno poslije zločina odvela na sigurno.

Policija ispituje sve motive za ubistvo i intenzivno traga za napadačem.

(Kurir, Blic)