Rat pevača i bivše ljubavnice ne prestaje! Ponovo se našao u centru skandala, i to zbog sukoba sa kolegom koji je sada dobio novi obrt, a u jeku novih dešavanja nije propustio da pomene i sudski postupak sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić. Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović – smatra pjevač.

Ermin Erko Elezović, pjevač koji skoro 30 godina pokušava da naplati dug od 32.000 evra od Halida Muslimovića, podneo je zahtjev sudu u Prijedoru da se pokrene postupak za oduzimanje pokretne imovine i putnih isprava folkeru, nakon čega ga je Muslimović izvređao, piše “Kurir”.

– Ma, kakvo oduzimanje imovine? Ermin Elezović laže i blefira. Čovjek mi duguje pare koje sam pozajmio kad je meni bilo najteže, za vreme rata. Sud je prihvatio neke stvari koje nemaju veze s tim postupkom. Bio sam nemoćan u Jagodini i oni su radili šta su htjeli. Došlo je do toga da oni to ne mogu realizovati. On je jedan običan krpelj, lešinar, laže – kazao je Halid za Avaz.

Halid se osvrnuo i na bivšu ljubavnicu Sonju, sa kojom se sudi budući da ga je optužila da ju je fizički napao i da joj duguje 107.000 evra.

“Nije da me boli, ali nije mi ni svejedno. Svi su navalili na brend koji se zove Halid Muslimović, a to nije baš lako srušiti. Imam milionske preglede i fanove i to se ne ruši. Čekam da se ovaj cirkus završi, da se rešim toga, da stavim tačku.” – rekao je on, aludirajući na Sonju.

Bašićeva mu je odmah uzvratila.

“Kad će Halid sebe da upita zašto ima suđenja i zašto je krivično gonjen? Ako iko kleveta čim zine, to je on, dokaz je sud. Sud je pravda, a nad sudom je Bog. Dosta je bilo uništavanja nevinih ljudi i njihove djece da bi svoju hranio. Halide, nisi iznad Boga! Spremaj se za svoj kraj, jer veruj, stigao ti je.” – izjavila je Sonja za pomenuti list.

Izvor: Svetplus