Kada je u pitanju intimni život, većina parova se drži proverenih stvari sa tek povremenim izuzecima u isprobavanje novih poza. Iako vam se možda čini kao da u svom životu niste isprobali više od dve-tri vrste seksa, ako ste u dugoj vezi, velike su šanse da ste već doživeli svih osam vrsta koje većina parova isproba.

1. Romantični seks

Duga predigra, puno nežnosti, sveće i romantična muzika glavna su obeležja ovakvih intimnih trenutaka, piše Index.hr.

2. Seks na brzaka

Prati ga velika doza adrenalina, a događa se u trenucima kada se potpuno prepustite strastima. Iako traje tek nekoliko minuta, može biti spektakularan.

3. Seks na zabranjenom mestu

Plaža, šuma ili automobil omiljene su destinacije za mnoge parove koji još uvek nemaju svoje ljubavno gnezdo. Iako bi vam moglo biti neudobno, verovatno ćete ga u budućnosti poželeti opet praktikovati. Obožavaćete dozu adrenalina koja dolazi u paketu sa seksom na zabranjenom mestu.

4. Seks pomirenja

Iako retko ko voli svađanje, većina uživa u vođenju ljubavi koje služi kao stavljanje tačke na “i” vašem pomirenju. On može biti strastven kao i seks na samom početku vaše veze.

5. Vođenje ljubavi u hotelu

Novi prostor može biti izrazito stimulišući te donosi novu dozu seksualnog uzbuđenja pa se takvo vođenje ljubavi dugo pamti.

6. Jutarnji seks

Nema boljeg osećaja nego kad vas probude nežni ili pak strastveni dodiri koji garantuju akciju pod jorganom.

7. Seks pod tušem

Zajedničko kupanje ima posebne čari iako verovatno neće izgledati baš onako kako ste videli na filmovima.

8. Vođenje ljubavi u tišini

Možda se čini dosadno, ali prepuštanje strastima u trenucima kada ne smete ispustiti ni glasa jer se u drugoj prostoriji nalaze gosti može biti spektakularno.

Prva Srpska TV