Prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno…

Dok Škorpija ne može da izdrži da vas ne poljubi, Jarčevi mogu biti vrlo teški kada je u pitanju romantika. Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive kako bi zadovoljile druge, ali isto očekuju zauzvrat… Ovako se ljube znaci horoskopa

Ovan

Ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, onda je to kako da podigne temperaturu. Oni su energični i snažni. Znaju da pretvore svu neverovatnu energiju u jedan vruć poljubac. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo – vrlo impulsivno.

Bik

Oni ljube lagano, senzualno i čvrsto i baš zato im veze traju duže nego ostalima. Drugi razlog je njihov osećaj za dodir. Način na koji vas Bik dodiruje po ruci tačno pokazuje da se sprema da vas poljubi.

Blizanci

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste prava mera za Blizance. Međutim, prvo morate da privučete njihovu pažnju. Poslužite ovim trikom: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno. Blizanci vole ljude koji znaju da vode razgovor, a posebno ako se taj razgovor zavši poljupcem. Ako ste brzi, senzualni i zabavni, Blizanac će želeti još.

poljubac, dečko i devojka, ljubav

Foto-ilustracija: Pixabay

Rak

Rakovi su topli i veoma iskreni. Oni vole dom i porodičnu atmosferu. Kada se ljubi, Rak je senzualan i pažljiv i verovatno se nećete s njim zaustaviti samo na jednom poljupcu.

Lav

S Lavovima se uvek osećate kao da ste na takmičenju “ko će osvojiti neženju”. Ako vam se sviđa neki Lav, znajte da sigurno niste jedini u redu za poljubac. Pobedićete samo ako se u potpunosti potrudite i pokažete svoja osećanja.

Devica

Device ne vole nečistoću, neorganizovanost i haotično okruženje, tako da se morate potruditi da budete skoro pa potpuno savršeni kako bi se Devica mogla opustiti i poljubiti vas. Morate biti sami. Potrudite se da poljubac bude nežan i čist.

dečko i devojka, veza, ljubav, par, poljubac

Foto-ilustracija: Pixabay

Vaga

Vage su jedan od najromantičnijih znakova horoskopa. One žive da zadovolje druge, ali isto očekuju zauzvrat. Ako ste osoba koja se maksimalno posvećuje partneru, Vaga je idealan izbor za vas. Izađite na sastanak i onda mu pružite najromantičniji i najstrastveniji poljubac ikada. Dobra vest je da će vam uzvratiti istom merom.

Škorpija

Jedna reč opisuje Škorpiju u bilo koje doba dana ili noći, a to je strast. Oni svemu pristupaju s mnogo strasti. Možete samo zamisliti što se dogodi kada stanu lice u lice s osobom koja im se sviđa. Škorpija ne može da izdrži da vas ne poljubi. A, ako više i ne budete skupa dugo ćete se sećati tih poljubaca.

Strelac

Strelci uvek žele više, pogotovo kad su u pitanju poljupci. Ako želite da vas poljubi neki Strelac to neće biti teško, ali potrudite se da bude nezaboravno, jer ćete imati brojne konkurente. Kako biste zadržali pažnju Strelca, ljubite se s njim što češće.

poljubac skoro

Foto-ilustracija: Pixabay

Jarac

Jarčevi mogu biti vrlo teški kada je u pitanju romantika, ali nisu baš tako nedodirljivi. Biće vam potrebni čelični živci i mnogo strpljenja da to ostvarite. Dugo ćete morati da pripremate teren pre nego što krenete u akciju, ali biće vredno truda. Neka vaš poljubac bude elegantan, prefinjen i uzbudljiv.

Vodolija

Vodolije su ekscentrične i ponosne na to, ali su vrlo neupadljive kad je u pitanju romantika. Iako to neće da priznaju, Vodolije se ne vezuju sve dok ne naiđe “onaj pravi”. Oni vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce. Ako ste za izazov, priđite im, pogledajte ih prodorno u oči i krenite.

Ribe

Hoće li vam dopustiti da im se približite ili ne, zavisi o tome da li im je ugodno u vašoj prisutnosti. To neretko ima veze s tim kako mirišete. Zato, pre nego što priđete Ribama, okupajte se i nanesite lep miris, ali ne napadan. Poljubac neka bude nežan i mek, pa polako uplovite u romansu s ovim vrlo osetljivim i romantičnim znakom

Telegraf/prijedor24h