Poslušajte šta vam zvijezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Moguće je da tokom ove nedelje nećete biti preterano zadovoljni dešavanjima na poslovnom polju. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekoj tajnoj ili platonskoj ljubavi. Na polju zdravlja vas očeekuje faza u kojoj ćete zbog hroničnog umora i iscrpljenosti imati već probleme. Nađite više vremena za san.

BIK

Na polju posla vas očekuje neki prećutni dogovor sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je susret sa osobom koja će vas privući zbog svoje misterioznosti. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobar period u kojem nećete imati veće probleme. Potrudite se samo da se ne iscrpljujete previše.

BLIZANCI

Kada je u pitanju polje posla, očekuju vas problemi sa nadređenima u koje imate sve manje poverenja. Na polju ljubavi ćete imati neke manje zahlađenje emocija u odnosu sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da imate niz neobičnih simptoma, pa dolazi vreme da se obratite lekaru.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove predloge po pitanju poslova vezanih za inostranstvo ili putovanja. Na polju ljubavi se javljaju neke tajne između vas i voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni problemima zbog unosa alkohola. Osetljive tačke su vam jetra i psiha.

LAV

Nije vam ni malo lako da na polju finansija ostvarite bilo kakvu stabilnost i zbog toga postajete podložni depresivnim stanjima. Na polju ljubavi vas očekuje neko razočarenje u voljenu osobu. Kada je u pitanju polje zdravlja, mogli biste da budete podložni tegobama vezanim za debelo crevo i organe za varenje.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati promene po pitanju posla i dogovora sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju problemi u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, sve ukazuje na tegobe koje su vezane za bubrege kao i za čitav urogenitalni trakt koji vam je sada prilično osetljiv.

VAGA

Možete da očekujete da vam neće biti ni malo lako da na polju posla sada ostvarite stabilnost. Imate previše obaveza. Što se tiče ljubavi kao do sada, ne očekujete ništa specijalno. Na polju zdravlja vam slede problemi i tegobe, pa biste trebali da povedete računa o tome. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete mirnu nedelju po pitanju posla, nećete imati veća iznenađenja. O ljubavi nekako sanjarite i maštate o idealnim okolnostima za vašu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni tegobama kao što je šum na srcu ili sličnim problemima sa kardiovaskularnim sistemom.

STRELAC

Na polju posla vas očekuje nestabilna situacija koja vas na neki način plaši ovaj put. Kada je u pitanju polje emocija, voleli biste da neke stvari jasnije definišete sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam dolazi nepovoljan period za organe za varenje, mogući su problemi sa probavom, pa povedite računa o tome.

horoskop, astrologija, zodijak

Foto: pixabay.com

JARAC

Dosta toga bi na polju posla sada moglo da vam bude konfuzno, a i sami pravite neke nejasne dogovore. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koju neko vreme posmatrate iz daleka. Na polju zdravlja biste mogli da imate sklonost ka prehladi ili manjem padu imuniteta ali nema ozbiljnijih problema.

VODOLIJA

Na polju posla vas očekuju promene koje će značajno da utiču  na vašu zaradu kao i na vaš status. Kada je u pitanju polje ljubavi, ni sami ne znate šta želite sa osobom sa kojom se viđate. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni problemim sa grlom, krajnicima, upalama i infekcijama na tom polju.

RIBE

Nije vam lako da donesete konkretnu odluku po pitanju posla. Moguće je da vas okolnosti u kojima se nalazite jako zbunjuju. Na polju ljubavi niste spremni da odgovorite na partnerova pitanja. Kada je u pitanju zdravlje nije vam dobar period i trebalo bi da se više posvetite sebi. Idite na redovne lekarske kontrole.

Telegraf/prijedor24h