Anja Ljubojević, član Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, objavila je još u julu na svom privatnom Instagram profilu fotografije sa mora – i tu ne bi bilo ništa sporno da dušebriznici u određenim medijima u tome nisu našli nešto vrijedno objavljivanja.

Na portalu banjaluka24h.com, koji se prema dobro obaviještenim izvorima dovodi u vezu sa Draškom Stanivukovićem, narodnim poslanikom iz PDP-a, prije nekoliko dana je objavljen tekst pod naslovom “Mlada SNSD-ovka voli da pokazuje svoje tijelo”, u kojem su objavljene fotografije sa Instagram profila Ljubojevićeve.

Tekst je, očekivano, na Tviteru dočekan “na nož”. Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić je osudio tekst, kao i poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Denis Šulić i Srđan Mazalica.

Na Tviteru, neki se pitaju da li je možda trebala da dođe na plažu u bundi ili u skafanderu. Drugi poručuju Stanivukoviću i Ivanu Begiću da su cirkusantski tandem koji napada djevojku koja se na moru slikala u kupaćem kostimu. Trećima, jednostavno, nije jasno u čemu je problem.

Sporni tekst je ubrzo nakon “paljbe” sa Tvitera uklonjen sa portala, a i samo Ljubojevićeva se na društvenim mrežama ironično osvrnula na cijelu situaciju, aludirajući na nedavno ljetovanje Stanivukovića u Meksiku.

Izvor: ATV