Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da sa većinom medija ima dobru saradnju, ali da u posljednje vrijeme ima medija koji samo traže senzacije, koje se dalje šire portalima.
“U posljednje vrijeme se pojavljuju mediji koji su gotovo zluradi i koji stalno nalaze slabosti i prikazuju ih kao da je to generalno stanje”, rekao je Đaković na tradicionalnom prijemu za predstavnike medija.

On je naglasio da Gradska uprava Prijedor čini sve da razvija društvo u dobrom smjeru i da za svoja nastojanja često dobija pohvale od brojnih gostiju, saradnika i partnera.

Đaković je zahvalio svima koji nastoje da ne gledaju kroz tamne naočare nego imaju dobre namjere i dodao da će saradnja sa medijima biti nastavljena bez obzira na sve poremećaje, koje često izazivaju političari.

“Proći će i ova vremena koja su politički turbulentna i grad će se nastaviti razvijati u svim segmentima za koje je nadležna Gradska uprava i vas pozivam samo da to predstavljamo objektivno”, poručio je Đaković.

Direktor Informativno-poslovnog centra “Kozarski vjesnik” Zoran Sovilj rekao je da je saradnja Gradske uprave sa medijima dobra.

“Saradnja je bitna kada je u pitanju pristup informacijama, a dalje je do svake medijske kuće kako će dobijene informacije plasirati”, dodao je Sovilj.

Agencije/prijedor24h