Na šta muškarci zapravo padaju?

Svako od nas ima neke svoje standarde pri odabiru partnera i ti parametri nisu uvek bazirani na argumentima.

Ipak, kada je reč o muškarcima i ženama, postoje razlike u tome šta traže kod suprotnog pola. Muškarci zapravo ne traži lutku s naslovne strane, već su im najvažnije sledeće osobine kod žena:

1. Normalna građa

Većina muškaraca zapravo ne traga za ženom manekenske građe jer su oni i dalje vođeni primitivnim instiktima da je žena sa širokom kukovima pripremljenija za rađanje dece.

2. Simetrija

Muškarci obožavaju simetriju ženskog tela i uvek će ih privući one sa savršenim balansom. Ono što većinu privuče je lepota lica.

3. Duga kosa

Mnoge studije su do sada dokazale da muškarci obožavaju dugu kosu na ženama. Iako boja kose nije određena i dalje se veruje da su plavuše privlačnije muškom polu od brineta.

4. Crvena boja

Upravo je zato crveni karmin vanvremesnki klasik. Ova boja izražava strast, ljubav i iskušenje. Žena koja je u crvenom uvek je primećena od strane muškaraca.

Zavođenje

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

5. Miris i pojava

Ovde ne govorimo o parfemima već o prirodnom mirisu žene koji varira u zavisnosti od toga u kojem danu menstrualnog ciklusa se nalazi. Upravo ovaj prirodni miris najviše privlači muškarce.

6. Prodorne oči

Ne kažu džabe da su oči ogledalo duše. Muškarci vole krupne i sjajne oči nezavisno od toga koje su boje. Prodorne oči simbolizuju zdravlje i mladost.

7. Prijatan glas

Muškarci vole visoke tonove ženskog glasa jer ih to asocira na sjajnu kombinaciju moći i nežnosti.

8. Pune usne

Većina muškaraca smtra privlačnijim žene s punijim usnama.

Telegraf/prijedor24h