Zabavljanje u vrijeme praznika, koje se smatra jednim od najljepših perioda u godini, može biti vrlo komplikovano, posebno zbog usklađivanja vremena koje se provodi s partnerom i vremena koje treba odvojiti za prijatelje i porodicu.

Ove bi godine zbog toga pogubne mogli biti za veze sljedeća tri horoskopska znaka.

Vaga

Vage su poznate po tome što vole biti u velikoj grupi ljudi, posebno za vrijeme praznika. Iako uživaju biti u vezi, u ovo doba godine mogu poželjeti provesti više vremena s prijateljima i porodicom. Ako i njihov partner voli zabave i okupljanja, dobro će se provesti, ali ako je više sklon druženju udvoje, može nastati ozbiljan problem.

Strijelac

Iako su strastveni i inovativni partneri, vatreni Strijelci ne mogu se lako posvetiti jednoj stvari ili se držati plana. Iako mogu biti oduševljeni putovanjem u posljednjem trenutku ili cjelovečernjim plesom, tokom praznika vjerovatno neće biti toliko raspoloženi za upoznavanje vaše porodica ili odlazak na žurku vaših prijatelja. Čak će im možda odgovarati i da tokom praznika budete razdvojeni. Ipak, ako vide da partner ne očekuje previše od njih, može se dogoditi i da iziđu ususret željama i upoznaju porodice i prijatelje svoje druge polovine.

Rak

Majka zodijaka, vodeni znak Rak, jako voli svoju porodicu, brigu o voljenima i udoban kućni život. Rakovi stavljaju ljude koje vole ispred svega. Ipak, praznici mogu biti jako stresan period za njih, posebno ako smatraju da njihov partner nije toliko privržen drugim ljudima do kojih im je stalo. To je razlog zbog kojeg se Rak može odlučiti za prekid veze – nakon mnogo suza i beskrajnih razgovora, naravno – jer on ne voli dijeliti ljude do kojih mu je stalo.

Izvor: n1info.com