Predsjednik Gradskog odbora Demosa Prijedor Tomislav Prpoš izjavio je večeras da je Demos konstituisao sve organe stranke i da će spremno ući u lokalne izbore.
“U Prijedoru smo formirali 34 mjesna odbora, imamo više od 400 članova i stranka je u cijelosti konstituisana”, rekao je na konferenciji za novinare u Prijedoru Prpoš koji je i potpredsjednik Demosa.

Član Demosa Suzana Gašić, koja je ministar trgovine i turizma Republike Srpske, rekla je da je ovo relativno mlada stranka koja je za samo godinu dana pokazala odlične rezultate.

“Pred nama su novi izazovi i dešavanja i nadamo se da ćemo uz podršku saradnika i koalicionih partnera ostvariti dobre rezultate na predstojećim izborima. Tu smo da zajedno radimo i ostvarujemo što bolje rezultate u budućem periodu”, dodala je Gašićeva.

Predsjednik prijedorskog Regionalnog odbora Demosa Ranko Kolar rekao je da će pozitivne promjene u Prijedoru biti nastavljene, da će građani prepoznati ispravnu politiku Demosa i da će masovno izaći na izbore.

“Uvijek smo spremni da razgovaramo sa ljudima. Ne moraju biti članovi ove partije, ali jednostavno da znamo koji to problemi tište naše građane”, istakao je Kolar.

Potpredsjednik Gradskog odbora Demosa Prijedor Radovan Rajlić rekao je da će Demos biti veoma važan faktor u Prijedoru na lokalnim izborima iduće godine.

“Vjerujem da će nas građani Prijedora prepoznati i uvažiti”, naglasio je Rajlić, a slične poruke uputili su i drugi potpredsjednik prijedorskog Demosa Slađan Šalabalić i predsjednik Aktiva žena Demosa Prijedor Aleksandra Kragulj.

Agencije/prijedor24h