Darko Lazić doživio je neprijatnost kada se na njegovom nastupu, navodno, pojavila djevojka koja tvrdi da ima vanbračnog sina sa pjevačem.

Izvjesna Jasmina iz Frankfurta pojavila se na Darkovom nastupu u Njemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina, piše Kurir Stars.

Kako se navodi, ona je po svaku cijenu htjela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbjeđenje spriječilo u tome.

– To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pjevao. Bilo je krcato, igla nije imala gdje da padne. Svi su bili lijepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primjetila djevojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbjeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mjesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dijete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno – ispričao je izvor pomenutog lista.

Ova informacija prenijeta je Laziću, koji je, kako se navodi, bio u čudu.

– Darko je rekao da nema vanbračne djece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smješta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želio da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj djevojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pjevač nije mogao da povjeruje u to na šta su žene spremne i kako koriste djecu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i dijelio autograme – završio je izvor.

Darko Lazić se za sada ovim povodom nije oglašavao u medijima.

Srpskainfo