Ne mogu svi jednostavno da izgovore “volim te”, ali zato svi priželjkuju da čuju. Najkraća i najmoćnija rečenica, a Blizancima, Djevicama i Škorpijama je ubjedljivo najteže da je prevale preko usana.

Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoja osjećanja. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci “volim te” izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

Djevica

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Djevice su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osjećaje. Ako osjete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

Škorpija

Škorpije ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih vrijedi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće “volim te” tek kada budu 100 odsto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele prije vremena da pokažu ranjivost ili da budu povrijeđeni.

(Stil.rs)