Jedino se na Jarcima neće toliko videti uticaj Marsa u Strelcu, ali će i te kako uticati na njih

Mars u Strelcu vas čini divljim detetom – možete biti zaboravni i dekoncentrisani, ali ono što je sigurno je da ćete se dobro zabaviti. Sreća naša, pa se ovaj tranzit odvija u mesecu Jarca koji će nas koliko-toliko vratiti na pravi put. Strelac je pak, neverovatno zanimljiv znak, a Mars u Strelcu znači da ćete biti optimistično raspoloženi i želeti samo da kanališete dobru energiju svuda oko vas.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Do 18. februara osećaćete se energičnije nego u celoj 2019. godini. Spremni ste za Novu godinu, a baterije su vam u potpunosti napunjene! Želite zabavu, želite da začinite svoj život novim ljudima, ali oprez: najsitnija neslaganja mogu prerasti u ogromne borbe.

Bik

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu svoju energiju fokusira na vaše najintimnije veze, paleći vatru u spavaćoj sobi, pa će vaš seksualni život biti vreliji nego ikad. Mars je vruća, dinamična energija koja ako se akumulira u seks donosi najbolja životna iskustva. Ako se pak, akumulira u konflikte imajte na umu da ćete biti na pragu tuče ili žestokih rasprava, u najmanju ruku.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

U narednih šest nedelja Mars u Strelcu napaja sve vaše veze sa ljudima – prijateljima, parterom ili porodicom. Upravo u ovom periodu ćete se najviše družiti, ali i boriti da dokažete neistomišljenicima koliko vredite i ubedite ih u svoja uverenja.

Rak

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu vam daje energiju koja vam je potrebna kako biste obavili sve poslovne zadatke. Sada možete reorganizovati svoj životni stil i osetiti se motivisanim da stvorite svakodnevnu rutinu koja život čini efikasnijim. Trebalo bi da uložite energiju u čišćenje i dovršavanje one ogromne gomile posla na koju ste zaboravili.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Osećate se nikad vrelije! Mars u Strelcu aktivira 5. kuću vaše natalne karte, odnosno kuću romantike, seksa, kreativnosti i zabave. Osećate se živahnije nego ikad i osećate se kao da ćete eksplodirati od energije. Oprez: pazite da ne preterate sa zabavom, pa tako Mars od vas zahteva i odgovornost. Nemojte posle 16. da plačete od nagomilanih obaveza.

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Mnogo aktivnosti u polju porodičnog života. Ovo je sjajan tranzit ako želite da renovirate kuću, preselite se ili provedete više vremena sa porodicom. Sva energija treba da se izrazi na produktivan, pozitivan način ili se u suprotnom može prikazati kao borba sa porodicom ili prepirka sa cimerima.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu vas čini još društvenijim nego inače. Užurbano ste zaokupljeni svojim životom i svima šaljete poruke ili ih zovete. To se događa zato što Mars aktivira zonu komunikacije u vašem horoskopu. Ipak, pazite da se ne raspričate previše jer vas to može dovesti do konflikta ako niste pažljivi.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

I vi ste puni energije posebno zato što se vaši novčani prilivi uvećavaju u vladavini Marsa u Strelcu. S druge strane, osećate potrebu da impulsivno kupujete sve što vam padne na pamet. Nemate strah od toga da tri dana glumite bogataša, pa narednih par nedelja doslovno gladujete. Zato pripazite na svoje troškove i sve će biti više nego dobro.

Strelac

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u vašem znaku čini da se osećate kao da ste popili 5 kafa, nakon čega vas je neko dodatno prikačio u struju. Ciljevi koje ste sebi postavili i akcije koje sada preduzimate pomažu vam da napredujete na dalje staze, a upravo ovaj Mars započinje dvogodišnji ciklus u vašem životu u kojem ćete goreti od energije – zato je pametno iskoristite!

Jarac

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu je energija koju ne možete baš tako lako da izrazite jer se on nalazi u vašoj 12. kući – kući izolacije, samoće, opuštanja i nesvesnog. Ovo je sjajno vreme da se zagledate u svoja osećanja, sanjarite, meditirate i naporno radite kako biste shvatili sebe na unutrašnjem nivou. U tom procesu se morate suočiti sa svojim strahovima, strepnjama i unutrašnjim demonima. Možda nije najzabavniji period, ali jeste koristan.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu čini vaš društveni život zauzetijim više nego ikad. Umrežavate se sa ljudima kao od šale, izlazite, a svaki dan je pun prijatelja i uzbudljivih veza. Osećate se popularno i ističete se iz gomile.

Ribe

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Mars u Strelcu vaš život čini aktivnijim nego ikad, ali na poslu. Tamo ćete biti u centru pažnje, nadamo se iz dobrih razloga. Vaš rad se pomno prati, tako da dajete sve od sebe da sve zadatke obavite uspešno, a moglo bi doći vreme i za ozbiljno unapređenje ili povišicu. Oprez: u ovom periodu nećete dobro trpeti autoritete, pa pazite na svoje ponašanje.

(T.T./Telegraf.rs)