Mnogi su ostali uljuljkani u praznično raspoloženje i nevoljni su za rad, srećom, ima i drugih segenata koji vam danas mogu ići na ruku – kao na primer, kontakti sa nekim novim osobama…

OVAN

Samo će jutarnji sati biti prožeti nekom maglovitom energijom – možda će vam biti teško da ustanete i odete na posao ili baš i nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

BIK

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas lično to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

BLIZANCI

Nedoumicama ili napetosti koju imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu danas nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

RAK

Teško vam je da se posvetite zaostacima koje imate kroz posao – mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.

LAV

Za posao baš i niste nešto naročito orni, ali ćete uspeti sebe da naterate da budete odgovorni prema obavezama koje imate, kao i prema poslovnim partnerima i saradnicima. Danas će u segmentu ljubavi bolje proći slobodni Lavovi – stoji vam mogućnost značajnog i lepog kontakta.

DEVICA

Generalno gledano – ovaj dan jeste dobar za posao, ali mi vi niste nešto naročito raspoloženi da budete vredni. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i prilično teško ćete funkcionisati. Zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba.

VAGA

Vi ste još uvek u prazničnom raspoloženju i kada su obaveze u pitanju, mogli bismo da kažemo da ćete ih otaljati. Eto, da bude da ste radili i uradili ono što morate. To što će vam misli biti na drugoj strani, najverovatnije onoj ljubavnoj – to je već neka druga priča.

ŠKORPIJA

Energije imate, snage imate, volje imate. Još kad bi oni oko vas bili iole raspoloženi za rad – mogli biste zajednički da uradite mnogo toga. Pošto to nije slučaj – verovatno će sve ostati samo na priči. Ovo je lep dan za kontakte sa suprotnim polom, pa izvolite – kontaktirajte.

STRELAC

Tokom ovog dana nosi vas jedna odlična, pozitivna energija. Uopšte nije važno da li radite ili još uvek odmarate – vi ste u super raspoloženju i lako animirate i one koji su oko vas. Po pitanju ljubavi, ovo je divan i podsticajan dan. Dušu dao i za nova poznanstva.

JARAC

Dan dobar za posao. Obaveze vam idu lako od ruke, brzo se dogovarate sa saradnicima, a imate i neke nove ideje koje biste mogli da razradite. Naglašena kreativnost i inspiracija. Partner vas danas podstiče, animira i donosi dobro raspoloženje.

VODOLIJA

Radili ili ne radili – za vas je dan za provod, za dobro raspoloženje, za inspiraciju, za kreativnost. Malo samo budite obazriviji sa novcem – danas vam lako klizi iz ruku. Odličan dan i za ljubav, za uživanje sa prijateljima, za kontakte preko društvenih mreža i naravno – za nova poznanstva.

RIBE

Danas se nešto teže razumete sa onima sa kojima ste u kontaktu. Kao da pričate različitim jezicima. Intuicija vam jeste jaka pa ćete lako „osetiti“ šta je povoljno po vas a šta ne. Partnerovi postupci vas zbunjuju i unose nemir. Nema razloga za zabrinutost.

Izvor: Prva.rs