Evo šta nas čeka danas, ali i u periodu koji sledi posle današnjeg punog meseca i pomračenja!

OVAN

Pun Mesec i pomračenje dešavaju se u vašem polju doma, porodice, privatnih poslova. Pred vama su promene u ovom segmentu, a od toga koliko se postavite odgovorno će zavisiti da li će one biti pozitivne ili negativne. Današnji dan može doneti tenziju u sa članovima familije.

BIK

Pun Mesec i pomračenje je u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora. Ovome ćete u narednom periodu morati dosta da se posvetite, ali se vidi da su pred vama trenuci nekih ozbiljnijih saradnji i ozbiljnih priča. Stvari će se odvijati sporo, ali uspešno. Danas ste pomalo nervozni i napeti.

BLIZANCI

Pun Mesec i pomračenje je u vašem polju novca i zarada. Pred vama je period ozbiljnog pristupa poslu, velikih obaveza i odgovornosti, ali vas sve to vodi ka cilju koji priželjkujete – stabilnosti u materijalnom segmentu. Tokom ovog dana su mogući pojačani troškovi.

RAK

Pun Mesec i pomračenje u vašem polju ličnosti vodi vas u period velikih ličnih promena, ali i dešavanja u poslovnim i emotivnim partnerstvima. Od snage vaše ličnosti, ali i sposobnosti da se prilagodite – zavisiće ishodi. Današnji dan donosi pritisak i težinu za vas.

LAV

Pun Mesec i pomračenje su Lavovima u polju podsvesti. Ulazite u period drugačijeg sagledavanja svega oko vas i korenitih unutrašnjih promena. Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Naporno funkcionisanje i nezadovoljstvo.

DEVICA

Vaše polje prijatelja, protekcije, dobre sreće ugostilo je pun Mesec i pomračenje. Pred vama je period kada ćete moći da budete „pogurani“ ka svom cilju, i kada možete računati na pomoć i podršku. Tokom ovog dana najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli.

VAGA

Vaše polje karijere ugostilo je pun Mesec i pomračenje. Pred vama je period kada će sve ono vezano za poslovni segment i napredovanje biti jedan od vaših prioritetnih ciljeva. Budite spremni na veliki trud, jer jedino na taj način stižete do uspeha. Tokom ovog dana raskorak između privatnih I poslovnih ciljeva.

ŠKORPIJA

Pun Mesec I pomračenje je u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva. Očigledno je da je pred vama vreme kada ćete težiti da proširite što više možete svoje poslove i saradnje. Tokom današnjeg dana najviše ste okrenuti odmoru, svojim ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom.

STRELAC

Pun Mesec i pomračenje je u vašem polju promena, kriza, novca od drugih ljudi. Pred vama je period sređivanja finansijske situacije. Doduše, do cilja ne možete stići brzo, ali do sada ste naučili da neke stvari ne možete požuriti. U ovom danu se dosta dobro osećate, ali vaši troškovi mogu biti pojačani.

JARAC

Polje ozbiljnih poslovnih, ali i emotivnih partnerstava pod dejstvom je Punog Meseca I pomračenja. Ulazite u period kada ćete u ovom segmentu morati da budete dosta ozbiljni i odgovorni, ali vas tu čekaju i dobre i stabilne prilike. Tokom ovog dana dosta promenljivo raspoloženje prema partneru.

VODOLIJA

Polje obaveza, odgovornosti, ali i zdravstvene simbolike pod dejstvom je Punog Meseca I pomračenja. Vi ulazite u period kada ćete morati na pravi način da se posvetite i svom fizičkom zdravlju, ali i svom poslovnom segmentu. Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju.

RIBE

Pun Mesec I pomračenje su u vašem polju ljubavi, provoda, uživanja, srećnih okolnosti. Pred vama je vreme da sredite svoje emotivne relacije i da se ozbiljnije posvetite osobama sa kojima ste. Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati.

Izvor: Prva.rs