Lavovi će se najbolje osećati u društvu prijatelja.

OVAN

Naglašeno polje ljubavi i dece govori da biste tokom ovog dana trebali da se posvetite ili najmlađim članovima porodice i sa njima osmislite neku zabavu, ili da biste trebali vi lično da se zabavite sa voljenom osobom. Šta god da uradite, uživaćete.

BIK

Polje doma je naglašeno tranzitnim Mesecom, pa ćete se vi najbolje osećati kod kuće. Pomalo ste se umorili od svih ovih praznika I od napornih radnih dana i potrebno vam je da se posvetite najpre sebi, a onda i svojim ukućanima. Provešćete jedan opuštajuć dan.

BLIZANCI

Naglašeno polje pokreta i komunikacije govori da danas ne biste trebali da sedite kod kuće. Idite, vidite se sa nekim drugaricama ili sa voljenom osobom – provedite dan u akciji, jer će vam to najviše odgovarati. A možete upoznati i neke nove, zanimljive osobe.

RAK

Današnji dan je samo za uživanje. Provedite ga onako kako vam najviše odgovara. Naglašeno je malo hedonizma i potrebe da se istinski prepustite, pa vam savetujemo da ove trenutke najviše poklonite voljenoj osobi.

LAV

Tranzitni Mesec u vašem znaku govori o dobrom raspoloženju i odličnim kontaktima sa ljudima. Vi ste danas blagonakloni i otvorenog srca prema onima sa kojima dolazite u kontakt i savetujemo vam da ovaj dan najviše posvetite svojim prijateljima.

DEVICA

Napravili ste lepe planove za ovaj dan i sve će vam ići na ruku da ih i ispunite u potpunosti. U odličnom ste raspoloženju, mirni i u skladu sa onima sa kojima dođete u kontakt. Savetujemo vam da ovaj dan provedete sa voljenom osobom.

VAGA

I dalje vas drži dobro raspoloženje. Dan je dobar za kontakte sa emotivnim partnerom, ali i sa prijateljima. Mogli biste da organizujete zajednički izlazak ili da se okupite i provedete vreme kod kuće, u dobroj atmosferi i druženju.

ŠKORPIJA

Pravi je trenutak da uhvatite voljenu osobu pod ruku i zajedno odete negde. Sami izaberite gde ćete – da li ćete u šetnju, u neku kupovinu ili ćete pak otići zajedno u bioskop, da se vidite sa zajedničkim prijateljima. Šta god da izaberete, dobar provod i raspoloženje su tu.

STRELAC

Današnji dan posvetite deci, dragim prijateljima, voljenoj osobi. Ukoliko želite da se susretnete sa simpatijom, pravi je trenutak da napravite dobar plan i sprovedete ga. Budite uvereni – šta god da danas preduzmete, rezultovaće uspehom.

JARAC

Možda ste danas statičniji nego inače i verovatno bi vam najviše odgovaralo da se dobro odmorite. No, to ne mora biti samo ležanje kod kuće – za vas će potpuno opuštajuće biti da se vidite sa voljenom osobom i sa njom provedete neke nezaboravne momente.

VODOLIJA

Vama ovaj dan najviše pogoduje za susrete sa voljenom osobom, eventualno prijateljima, simpatijom. Ako želite da osvojite nekoga, bio bi baš dobar momenat da se prema ovoj osobi i pokrenete. Ako zakažete sastanak – on će proći bolje nego što mislite.

RIBE

Naglašeno polje svakodnevice govori da biste se najbolje osećali u porodičnom, kućnom okruženju. Možda ćete se prihvatiti nekih sitnijih obaveza, čisto da biste pomogli svojim ukućanima. Popodne obavezno iskoristite za odmor, potreban vam je.

Izvor: Prva.rs