Da li vam se dešavalo da u opuštenom druženju sa prijateljima odjednom osetite leptiriće u stomaku? Primetili ste da vas jedan od njih posmatra na drugačiji način, približava stolicu ili traži izgovore da biste ostali nasamo. Ako ste se zapitali šta se dešava, možda toga niste bili svesni, ali ta osoba je verovatno počela da gaji dublja osećanja prema vama.

Nije lako prepoznati da li je nekome stalo do vas u ljubavnom pogledu, ali možda postoje načini da ipak dobijete odgovor.

Možete otvoreno da porazgovarate i tako otklonite nedoumice, ali postoje i znaci koje vam druga strana šalje, a ukazuju na romansu. Otkrivamo vam na šta da obratite pažnju.

Želi da provodi vreme samo sa vama

Ukoliko se nalazite u širem krugu prijatelja, a ta osoba insistira da izađete sami, to znači da ste joj privlačni. Bilo da je u pitanju poziv na neki događaj ili najava romantičnih trenutaka udvoje, kada sa vama priča o budućnosti, znajte da ste joj vi u glavi.

Takođe, pokušaće da ostvari fizički kontakt, a govor tela poprimiće zavodnički obrt. Sve ovo mogu biti signali da joj se dopadate.

Želi da mu pričate o sebi i vašim interesovanjima

Nekada je teško zaključiti šta muškarac tačno planira. Međutim, ukoliko primetite da želi još bolje da vas upozna, znači da želi da otpočne vezu sa vama. Pitanja koja postavlja u vezi su sa vašom porodicom, hobijima i poslom. To može da učini putem poruke, poziva ili kada sedite na kafi.

Svakako, interesovanje postoji i jasno vam to stavlja do znanja. Kada mu se dopadate, muškarac pamti šta ste rekli do detalja. Voli da vas iznenadi, tako što će vas podsetiti na nešto što ste i sami zaboravili. Pored toga, želi da razgovara čak i na teme koje njemu nisu bliske. Stoga, nemojte da se iznenadite ako vam se pridruži u gledanju serije Seks i grad.

Izvor: CITY magazine