U Bijeljini, Prijedoru i Banjaluci otkriveno je osam slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave igara na sreću.

Tokom vikenda u Bijeljini su otkrivena neovlaštena priređivanja elektronskih igara na sreću u objektima poslovnih jedinica “Akvarijum”, “Admira sport” i “Krijkos”, a inspektori su izdali prekršajne naloge pravnim licima sa izrečenom kaznom od po 20.000 KM, odgornim licima po 5.000 KM, a oprema privremeno oduzeta.

U Bijeljini je otkriveno i neovlašteno priređivanje igara na sreću u ugostiteljskim objektima “Akvarijum” i “Padrino”, a vlasnicima je izrečena novčana kazna od po 2.000 KM, dok je oprema privremeno oduzeta.

U Prijedoru je utvrđeno neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara u ugostiteljskom objektu “Belami”, pri čemu je vlasniku izrečena novčana kazna od 2.000 KM, a oprema privremeno oduzeta.

U Banjaluci je u poslovnim jedinicama “Džoker gejm” i “Premijer sport” otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću, gdje su pravnim licima izdati prekršajni nalozi od po 20.000 KM, a odgovornim licima po 5.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviće sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz ove oblasti.

Izvor: SRNA/ATV