Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

OVAN

Em ćete imati tenziju zbog situacija u poslovnom segmentu i obaveza sa kojima nikako ne uspevate da izađete na kraj, em nećete uspeti da postignete ništa konkretno u jednom dogovoru. Kao da se sve prolongira. Sa emotivnim partnerom trenutno ne uspevate da pronađete zajednički jezik.

BIK

Promenljive situacije u poslovnom segmentu – u jednom trenutku vam stoji prazan hod, da biste već u narednom bili zatrpani obavezama. Dobijate vesti koje vas zbunjuju. Čini vam se da non stop nekako razmimoilazite u komunikaciji s partnerom ili simpatijom.

BLIZANCI

Poslovnih obaveza je prilično, a i neke privatne stvari morate obaviti u toku prepodnevnih sati. Rasipanje, gubitak energije i slaba koncentracija samo će doprineti nervozi. Simpatija danas ima veliku inicijativu prema vama. Prihvatite igru.

RAK

Brzo ćete shvatiti da ste previše očekivali i od nekih dogovora, ali i od nekih kolega. Koliko god se trudili, teško je da ćete danas uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Neke manje nesuglasice sa partnerom, ali ovo se da dosta lako popraviti.

LAV

Muči vas nešto po pitanju finansija. Verovatno su u pitanju veći troškovi ili obaveze koje dolaze na naplatu. U jednom trenutku ćete shvatiti da nije bilo toliko razloga za brigu. Komunikacija sa partnerom se poboljšava i danas možete na lakši način pregurati dan.

DEVICA

Biće vam potrebno više vremena i energije da biste završili danas sa obavezama, od onoga što ste mislili. Malo ste precenili svoje mogućnosti. Promene u poslednjem trenutku kada su dogovori sa voljenom osobom u pitanju. Zbunjeni ste njenim ponašanjima.

VAGA

Neke stvari su vam postale jasnije, ali vam to neće doneti olakšanje. Štaviše, počećete da razmišljate da li delate u pravom smeru i da li je potrebno da nešto menjate. Na pogrešan način pristupate voljenoj osobi. Opustite se, pokažite više razumevanja i unesite bolju energiju u vaš odnos.

ŠKORPIJA

Pokušavate da se prilagodite situacijama i osobama u poslovnom okruženju, ali vam to dosta slabo polazi za rukom. S nekim ljudima je prosto nemoguće razgovarati normalno, koliko god se trudili. Jako razmišljate o jednoj osobi i pokušavate da nađete način da joj se približite.

STRELAC

Teško se danas snalazite u nekim situacijama u poslovnom segmentu. Sve deluje nekako nesigurno – mnogo se priča, a konkretno dejstvo se odlaže. Ipak, vi ne odustajete od onoga što ste započeli. Vaš trud daće rezultate. Partner može posumnjati da nešto krijete od njega.

JARAC

Iscrpljuje vas da iznova i iznova menjate svoje planove i da se stalno vrtite u istim pričama. Teško dolazite do dogovora sa drugima zbog konstantnih promena sa njihove strane. U emotivnom segmentu prećutkujete kako se osećate. Ne želite da opterećujete voljenu osobu.

VODOLIJA

Ulazak Sunca u vaš znak doneće rasvetljavanje mnogih situacija koje su vas mučile. Imate energiju i inicijativu, iskoristite je. Izlazak iz neke finansijske nedoumice ili zabrinutosti. Sa emotivnim partnerom je danas lakše usklađivanje. Mogućnost zajedničkih planova.

RIBE

Neke ste problematične situacije uspeli da rešite i nadate se opuštenijem danu na poslu. Komunikacija sa saradnicima će povremeno predstavljati problem, ali samo ako vi budete potencirali na razlikama u stavovima. Emotivno – bolje se osećate, ali je i dalje prisutno veliko nezadovoljstvo.

Izvor: Prva.rs