Izazivanje udesa, vožnja u pijanom stanju, bez dozvole, neregistrovano vozilo, prolazak na crveno, preticanje preko pune linije samo su neki od prekršaja u kojima je uhvaćen novopečeni političar Sergej Trifunović, i to više puta

U pozorištu je glumac, u politici lider Pokreta slobodnih građana, a u saobraćaju opasnost na putu!

Sergej Trifunović je samo u prethodnih deset godina napravio desetine saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi bili ozbiljno ugrožavanje bezbIJednosti i njega i drugih.

Nedavni saobraćajni udes, kada se pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, ne samo da Trifunoviću nije prvi ozbiljan prekršaj već je samo jedan u nizu u kojima ga je policija uhvatila.

Drzak vozač

– Trifunović je učestvovao u dvije saobraćajne nezgode, a za jednu od njih je utvrđeno da ju je izazvao. U posljednjih deset godina često je zbog kršenja zakona imao posla sa saobraćajnom policijom. On je čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja. Čak je jedanput prekoračio brzinu za više od 80 kilometara na sat. Nekoliko puta su ga uhvatili da je prošao kroz crveno i da je preticao preko pune linije – otkriva izvor.

Stavlja život na kocku

Kako naglašava, Trifunović spada u posebno drske vozače koji ignorišu zabranu upravljanja vozilom. – Čak četiri puta je vozio iako mu je na snazi bila zabrana. Više puta je kažnjavan i zbog vožnje sa nevažećom vozačkom dozvolom, zbog upravljanja vozilom kojem je isteklo važenje registracije, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Saobraćajci su ga četiri puta zaticali da telefonira za vrijeme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige – ispričao je sagovornik.

Izvor: Kurir