Saznajte šta vam poručuju zvijezde u narednoj nedelji…

OVAN

Posao  – Merkur u Vodoliji ukazuje da u ovom periodu imate podršku prijatelja na poslu. Jedna Vodolija će vam dati odličan savet. Moguće je da ćete započeti novi posao i to baš sa nekim sa kim se družite. Spremni ste za rizične poteze.

Ljubav – Zbog Venere u konjukciji sa Neptunom odnos sa partnerom je opterećen lažima ili lažnim obećanjima. Jedno od vas dvoje nije spremno da bude iskreno. Sa druge strane, imate tajnu simpatiju o kojoj razmišljate.

Zdravlje – Slabo spavate.

BIK

Posao – Konfuzna period i dalje traje. Verovatno ste se oslonili na pogrešne osobe, pa čak i na poslu. Uran iz prvog polja snažno ruši sve vaše dosadašnje navike i uslovljava kompletnu promenu, pa čak i u poslu.

Ljubav – Veoma vam je teško da se fokisirate na ljubav, jer trpite pritisak sa svih strana. Smatrate da vas partner dovoljno ne razume i ne podržava. Ne donosite radikalne odluke u emotivnim odnosima.

Zdravlje – Osetljivo.

Pixabay

BLIZANCI

Posao – Dobra pozicija Merkura donosi vam brzu nedelju sa novim vestima. Možete da očekujete povoljan obrt dešavanja u vašu korist. Odlična saradnja sa inostranstvom i pripreme za putovanje.

Ljubav – U fazi ste kada često fantazirate o osobi koju ste upoznali preko posla. Imate nejasnu predstavu o ljubavi u ovom periodu. Ukoliko ste u braku, kritike neće prestati.

Zdravlje  – Solidno.

RAK

Posao – Mars u šestom polju donosi vam dosta obaveza i zahteva mnogo više truda. Imaćete povremene nesporazume sa kolegama. Odlična je nedelja za sponzorstva i poboljšanje finansija. Moguće je da ćete čuti za neko nasledstvo.

Ljubav – Pod uticajem planeta u Jarcu, vi učite šta je stvano ljubav. Osećate novi vid odgovornosti prema osobama do kojih vam je stalo. Morate mnogo više da dajete nego što dobijate.

Zdravlje – Osetljvo.

LAV

Posao – Sunce u kavdratu sa Uranom kvari sve vaše planove. Taman mislite da ste sve uradili kako treba, ali se pojavi nešto što vam poremeti koncepciju. Očekujte neočekivano u predstojećoj nedelji.

Ljubav – Očekuju vas poznanstva koja neće dugo trajati. Neke osobe će se iznenada pojavljivati u vašem životu i isto tako nestajati. Ukoliko ste u braku, odnos je nestabilan.

Zdravlje – Kostobolje.

DEVICA

Posao – Odlična pozicija Merkura u šestom polju ukazuje da imate inovativni pristup na poslu. Isprobajte nove ideje koje mogu da daju revolucionarne rezultate na poslu. Uspešna nedelja na poslu.

Ljubav – Fantazirate o ljubavi više nego ikada. Idealizujete partnera. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete neobičnu osobu koja će vam pomutiti razum.

Zdravlje – Odlično.

Pixabay

VAGA

Posao – Venera u konjukciji sa Neptunom donosi vam razne zavere na poslu. Imate puno neiskrenih saradnika oko sebe. Ne dozvolite da vas neko ne negaovori na pogrešnu odluku. Sledi vam poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav – Uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu. Jedna Vodolija je zainteresovana za vas. Više od jedne osobe žele da vas upoznaju. Na mestima javnog tipa ćete imati zanimljiva poznanstva.

Zdravlje – Moguć je grip.

ŠKORPIJA

Posao  – Finansije su vam i dalje prioritet. Od osobe vazdušnog znaka možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će vam doneti dodatnu zaradu. Moguće je da se radi o honorarnom poslu.

Ljubav – Gajite snažna osećanja prema osobi vodenog znaka. Mnoge Škorpije će biti slepo zaljubljene u jednu osobu. Bilo kakav odnos će biti i dalje opterećen ljubomornim scenama zbog preterane strasti.

Zdravlje  – Bolje.

STRELAC

Posao – Venera u četvrtom polju ukazuje da imate posla preko glave. Moguće je da ćete započeti privatni biznis ili raditi nešto od kuće. Mars doprinosi da brzo reagujete i rešavate probleme brže nego ostali. Odlična nedelja za pregovore.

Ljubav – Neko je uporan da vas osvoji. Ostvarićete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja će početi intenzivno da vas zove i da vam piše. Moguća je nova romansa.

Zdravlje – Stabilnije.

Pixabay

JARAC

Posao – Dobri aspekti Merura ukazuju na brzu realizaciju dogovora na poslu. Sve vreme je odličan period za potpisivanje ugovora. Ukoliko želite povišicu, sada je pravi trenutak da je tražite.

Ljubav – Partner je romantičan prema vama. Moguće je kraće putovanje sa voljenom osobom. Prija vam flert preko poruka.

Zdravlje – Stabilno.

VODOLIJA

Posao  – Nedelja koja je pred vama je puna dešavanja. Dinamični dani na poslu i pojačana komunikacija. Bićete veoma traženi. Ovo je prilika za unapređenje odnosa na radnom mestu.

Ljubav – Ljubavni odnos je pun turbulencija. Pravite planove koji se kvare i to vas nervira. Iako vam je ljubav važna, uvidećete da nema nikakve garancije u bilo kakvom odnosu.

Zdravlje – Odlično.

RIBE

Posao – Puno dvanaesto polje ukazuje da ste veoma kreativni u ovom periodu ali i tajnoviti. Imate razne poslovne planove koje krijete. Bilo kakva kreativan rad će vam se isplatiti. Ovo je povoljan period i za Ribe koje se bave nekom umetnošću.

Ljubav – Merkur u polju tajni je nestabilna pozicija za partnerstvo jer niste sigurni u partnerovu iskrenost. Nije dobar period za ulazak u paralelne veze jer postoji svakako nešto što niste dobro sagledali.

Zdravlje – Dobro.

Izvor: Informer