Nekadašnja modelsica i starleta Anastasija Buđić udala se prošle godine za narko-dilera Ivana Radovića Kokija, a vjenčanje se odigralo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gdje on služi kaznu.

Fotografije su tada napravile pravu pometnju na društvenim mrežama, a Anastasija je potom slavila sa drugaricama u noćnom provodu, bez mladoženje, koji je iz jasnih razloga bio odsutan.

Nekoliko mjeseci kasnije, šuškalo se da je starleta dobila ponudu da uđe u “Zadrugu 3”, a ona je navela da to nije tačno, ali da bi takav poziv svakako odbila jer je, kako je navela, potrebnija svom suprugu.

Međutim, ono što je zanimljivo, jeste da se u pomenuti rijaliti prije tri dana uselio drug Ivana Radovića Kokija, Nikša Kokanović.

On i Radović su zajedno bili uhapšeni zbog šverca opijata, a sa njima u grupi je bila i voditeljka i starleta Nina Prlja, bivša djevojka Ivana Radovića, sa kojom se zabavljao prije Anastasije.

Nina Prlja je iz istog razloga bila na robiji. Uhapšena je krajem decembra 2016. jer je u njenoj vagini pronađen kokain. Kasnije je tokom pretresa nekoliko stanova u Beogradu pronađeno još 140 paketića kokaina i uhapšeno još šest osoba.

Zatim je na aerodromu prvo uhapšen Koki, koji je označen kao vođa grupe, dok je pokušavao da se ukrca na let za Abu Dabi.

Srpskainfo