Mladić koji je brutalno pretučen na ulici u Podgorici je Josif Vukićević, maturant Gimnazije u Danilovgradu.

Snimak iz Podgorice na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kog je bukvalno gazilo 15 monstruma obišao je Srbiju i razbjesnio svakoga ko je ne može da trpi nepravdu i šikaniranje.

Iz cijujele Crne Gore sinoć su se okupili srbofobi i ljubitelji besplatnog benzina, jer je Vlada Crne Gore poklanjala benzin onima koji idu na doček, spremni da “brane” otadžbinu. Uzvikivali su “Branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana”. Da ironija bude veća, sve se desilo baš na Dan svetog Save, pa je svečanost upriličena za sportiste pala u drugi plan.

Na snimku se jasno vidi kako više muškaraca trči za mladićem (19) bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.

Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore je objavio na svom instagram profilu identitet i fotografiju ovog nedužnog dječaka.

U opisu fotografije Milačić je napisao da je dječak još uvijek u bolnici.

“Ovo je mladić koga su pretukle kukavice: Josif Vukićević, maturant gimnazije u Danilovgradu koji živi pod Ostrogom, a koji je koliko čujem još u bolnici. Heroju naš, dijete naše, svi smo uz tebe!!!”

Izvor: Alo/ATV