Šta su vama zvijezde priredile za ovu tmurnu srijedu?

OVAN

Danas ne budite impulsivci, jer postoji dobra šansa da svojom izbrzanošću zabrljate i ono što ste maltene već ostvarili. Velika snaga i energija su prisutni, iskoristite ih na pravi način. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Nećete više čekati ni minuta, bacate se u akciju osvajanja.

BIK

Ako ste previše očekivali od jednog dogovora, danas se i te kako možete razočarati, kada shvatite da su se pojavile okolnosti koje sve ovo koče ili prolongiraju. Možete se opteretiti razmišljanjima. U emotivnom segmentu je prisutna blaga nervoza.

BLIZANCI

Tempo dešavanja na poslu je dosta brz, a vi možete biti nezadovoljni time što mnogo toga od obaveza pada na vaša leđa i koči vas da biste sve mogli da završite na vreme. Neko vas snabdeva informacijama koje vas samo nerviraju i unose vam nemir. Sa voljenom osobom nategnuta komunikacija.

RAK

Uspevate da sa nadređenom osobom dođete do nekog kompromisnog rešenja, iako je na početku izgledalo da nema šanse da ostvarite dogovor. Danas je moguće više kontakata sa suprotnim polom. Neki od njih idu i preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV

Osećate se kao preporođeni. Čini vam se da ste neke komplikovane situacije ostavili za sobom i smatrate da možete malo da se opustite. Nemojte samo u tom opuštanju da napravite neku grešku u poslu. Sa interesovanjem primećujete da se neko sve više vrzma oko vas. Ovo vam baš prija.

DEVICA

Želite da što pre zaboravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu, ali čini mi se da će vas situacija ili osoba danas podsetiti na njih. Ne nervirajte se, svi grešimo. Svoju nervozu možete prebacivati na voljenu osobu. Nema razloga za tako nešto.

VAGA

Veliki pokret poslovnih saradnika prema vama. S jedne strane, ovo vam odgovara, s druge pak – neki uslovi vam se ne dopadaju i niste sigurni šta tačno da učinite. Privlači vas osoba koja vas zasmejava i donosi vam pozitivnu energiju. Razmišljate da li se vredi upustiti u celu priču….

ŠKORPIJA

Dokle god umete da budete taktični i da povučete ručnu kočnicu kada je kontakt sa nekim osobama u pitanju, napravićete veliki pomak u dogovorima. Ako budete prenagljeni – sledi zastoj. Zato – delujte mudro! Jedna osoba je probudila velike strasti u vama.

STRELAC

Danas ćete se maksimalno odgovorno postaviti prema svim dogovorima i obavezama u poslovnom segmentu. Doduše, ne računajte da će to značiti da će vam dan biti miran – idu neke distrakcije, ali koje ćete uspeti da rešite vrlo brzo. Emotivno – svađa sa voljenom osobom.

JARAC

Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora. Ne znate koliko možete da se oslonite na osobu sa kojom ste u kontaktu. Nemojte požurivati drugu stranu, nećete napraviti nikakav konkretniji pomak. Svesni ste da se dopadate nekome, ali trenutno ne možete da se uključujete u celu priču.

VODOLIJA

Odličan dan za sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i dogovore. Imate više nego dovoljno snage, inicijative, i možete napraviti bitne pomake i biti zadovoljni rezultatima. Vrlo burni momenti u odnosu sa nekim koga smatrate prijateljem. Čak se može pokrenuti i strast.

RIBE

Ovo je buran i naporan, ali vrlo podsticajan dan u poslovnom segmentu. Neke situacije ćete uspeti da konačno presečete i okrenete u svoju korist. Rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da preko posla ostvarite kontakt sa jednom izuzetno zanimljivom osobom.

Izvor: Prva.rs