Osim materijalnog poklona koji ste pripremili za svog partnera za Dan zaljubljenih, možete ga iznenaditi i određenim gestovima na koje padaju pripadnici njegovog znaka zodijaka

Na početku veze sve pršti od strasti, a kasnije već morate malo da se potrudite kako biste podstakli varnice. Kako se približava Dan zaljubljenih, mnogi uveliko planiraju šta će kupiti partneru, pa čak i ako ste doneli odluku, mogli biste da ga počastite i obnovom strasti, što nije naodmet da radite češće, a ne samo oko 14. februara.

Evo kako da ponovo probudite magiju s obzirom na horoskopski znak svog partnera.

Ovan

Uradite nešto što vam ubrzava puls. Igrajte smelu igru zajedno. Idite na muzički festival ili na planinarenje ili se vozite u luna parku na nečemu što će vam podići nivo adrenalina. Dopustite svom unutrašnjem detetu da dođe do izražaja i probudićete staru uspavanu strast u svom Ovnu.

Bik

Ako ste u vezi sa Bikom, imajte na umu da on voli luksuz i senzualnost. Posetite spa centar, skuvajte mu večeru sa nekim afrodizijakom, provedite posebno veče zajedno radeći nešto što on voli. Izgradite nešto zajedničkim snagama i obavezno mu dajte poklon – jer on tome ne može da odoli.

Blizanci

Laskajte Blizancima do iznemoglosti, dok ne porumene. Uđite sa njima u razgovor koji će ih stimulisati ili im ostavite ljubavno pismo u kom ćete se potruditi da budete što rečitiji. Neka se osete kao da su najinteligentnija osoba koju ste ikada upoznali. Nasmejte ih i budite što je moguće spontaniji. Blizanci vole iznenađenja.

Rak

Put do Rakovog srca vodi preko njegovog doma. Isplanirajte posebnu noć udvoje i obezbedite mu omiljenu hranu, pa gledajte zajedno njegovu najdražu seriju ili film koji voli. Uradite nešto lepo za nekoga iz njegove porodice. Pokažite Raku da ste ranjivi i da u isto vreme možete da brinete o njemu i biće vaš zauvek.

Seks, stopala

Foto: pixabay.com

Lav

Lavovi obožavaju romantične gestove. Donesite im cveće, obaspite ih komplimentima, slušajte ih kad vam se poveravaju i dajte im prostora da budu najbolja verzija sebe. Idite zajedno na karaoke i na ples, gde će Lav moći da bude u centru pažnje dok se u isto vreme oseća cenjeno i obožavano.

Devica

Devica više voli dela nego reči. Uradite umesto nje nešto što ona mrzi da radi. Počistite kuću, organizujte nered, obavite njene poslove umesto nje. Device uzbuđuju misterije, pa biste mogli zajedno da igrate neku igricu sa ovom tematikom ili neku intelektualnu igru u kojoj ćete pokazati koliko ste mudri. Pripadnici ovog znaka vole da ih neko impresionira.

Vaga

Učinite da se Vaga oseća da ste baš vi onaj pravi/ona prava. Isplanirajte večeru sa svećama i šampanjcem i flertujte kao da ste na prvom sastanku. Zadovoljite Vaginu potrebu za lepotom posetom muzeju ili odlaskom u šoping. Učinite da se osećaju prelepo u svojoj koži.

Škorpija

Škorpije čeznu za dubinom. Poverite im svoje najveće tajne i učinite da se osećaju kao da vas poznaju bolje od bilo koga na svetu. Ispričajte im šta vas ispunjava, šta budi strast u vama i za čime žudite. Provedite kvalitetno vreme zajedno. Osim toga, uvek je dobra ideja da probate nešto nesvakidašnje u spavaćoj sobi (ili van nje).

erotika seks stomak

foto: pixabay.com

Strelac

Vaš Strelac ne želi mir. On hoće da vaša ljubav izgleda kao beskrajna avantura. Isplanirajte put bez krajnje destinacije i vidite gde će vas on odvesti. Idite na plažu ili na planinu i dajte sve od sebe da to bude najoriginalnije iskustvo koje je Strelac doživeo. Budite opušteni i neobuzdani, glasni i zabavni, budite par koji svi primećuju.

Jarac

Da biste podgrejali strasti u vezi sa Jarcom, morate da mu stvorite utisak da ste moćan par. Pomozite mu da dostigne ciljeve koje je zacrtao i budite deo njegovog uspeha. Ujedinite svoje ambicije. Oni ne mogu da odole ni kavaljerskim potezima, pa pridržite vrata kada ulazite u prostoriju ili im skuvajte ukusnu večeru.

Vodolija

Vodolije ne vole pravila i svakidašnjost, pa će najviše ceniti ako im svoju ljubav pokažete na način koji će samo one razumeti. Pratite šta vaša Vodolija voli i osmislite nešto jedinstveno čime ćete je iznenaditi i u čemu će potpuno uživati. Pripadnici ovog znaka vole da budu u društvu, pa možete otići na žurku zajedno ili organizovati dupli dejt.

Ribe

Ribe su beznadežni romantici i sanjari. Njih ćete najbolje podstaći nečim što ima dubinu i što je povezano sa umetnošću. Slikajte zajedno, idite u pozorište ili im odsvirajte nešto ukoliko umete da svirate. Pokažite im da su vam bitna njihova osećanja i saslušajte ih. Ako Ribe osećaju da ih razumete, one znaju da ih volite.

Izvor: Telegraf