Ljubitelji astrologije veruju da je sve zapisano u zvezdama. Zato ne čudi što se veruje i da vaš horoskopski znak može otkriti kako bi trebalo izgledati vaše idealno venčanje.

Ovan

Žena rođena u ovom znaku želi tog dana da izgleda i da se ponaša poput prave princeze pa zato najradije odabrala posebnu lokaciju i trudila se da njeno venčanje nalikuje onom iz bajke.

Obilje cveća i dekoracija, upečatljiva venčanica i srceparajući govori – sve to možete očekivati na nejnom venčanju.

Bik

Kada bi trebalo da odaberu odabrati hoće li na svoje venčanje pozvati prijatelje ili rodbinu, pripadnici ovog znaka bi uvek pozvali rodbinu. Čak i ako inače nisu s njima bliski.

Naime, za njih je brak svetinja i kada su venčanja u pitanju, poštuju samo tradiciju. Njihovo venčanje verovatno neće biti zapamćeno kao nezaboravna žurka, ali obeležiće ga romantika.

Blizanci

Blizanci su često oni koji se na brak odlučuju preko noći i uprkos nedostatku vremena za pomnu organizaciju, njihovo venčanje pamtićete kao jedno od najzabavnijih. Ples do zore jedino je što je njima potrebno za sreću.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima potrudiće se da njihovo venčanje bude posebno romantično, a neće se buniti ni ako ga obeleži velika količina suza radosnica.

Lav

U maniru holivudskih zvezda lavovi će rado i poslednji novčić dati za pripremanje proslave o kojoj će se još dugo pričati. Njima je luksuz drugo ime pa se nemojte iznenaditi ako odaberu najrazvikanije (i najskuplje) mesto u gradu za proslavu svog venčanja.

Devica

Device vole da drže sve pod kontrolom pa za njih organizatori venčanja ne dolaze u obzir. Ipak, to ne znači da sve neće biti besprekorno. Teže jednostavnosti, ali ne odmiču se daleko od tradicije. U dubini duše, ipak, maštaju o proslavi na plaži, što vam verovatno nikada neće priznati.

Vaga

Organizacija njihovog venčanja trajaće beskonačno dugo, a nemojte se iznenaditi ako se mlada nekoliko puta predomisli oko venčanice ili boje cveća. Sve to će rezultirati savršenim danom kojeg će se i oni i zvanice rado prisećati.

Škorpija

Nemojte se iznenaditi ako pripadnici ovog znaka pobegnu negde daleko kako bi u maksimalnoj privatnosti obavili venčanje. Oni ne vole nametnuta pravila, stroge ceremonije ni druženje s ljudima koji im nisu preterano dragi.

Strelac

Strelci su još jedan od znakova koji ne pati za glamuroznom proslavom na kojoj će se pojaviti nekoliko stotina zvanica. Rođeni su avanturisti pa uvek biraju nešto drugačije i neviđeno. Ako se i odluče da organizuju proslavu, na nju će biti pozvan samo uži krug ljudi, a nemojte se iznenaditi ni ako je organizuju na nekakvom “zabačenom” mestu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka pomno prate događanja u svetu trendova pa će i pre veridbe imati jasnu viziju svog venčanja. Iako će paziti na budžet, na jedan od njihovih najvažnijih dana u životu ničeg neće nedostajati i neće izgledati nimalo skromno.

Vodolija

Vodolije ne žele da budu robovi pravila, a njihovo venčanje će biti jedno od najopuštenijih na kojima ćete prisustvovati. Mladoženja bi se vrlo lako mogao pojaviti u farmerkama i otkačenoj košulji, a ako je mlada rođena u ovom znaku, nikome neće biti čudno ako i ona odabere istu kombinaciju.

Ribe

One maštaju o filmskom venčanju, ali ih u realizaciji najčešće sabotira njihov budžet. Ipak, sve će učiniti da se što više približe neverovatno romantičnom venčanju na kojem će njihove emocije biti u prvom planu, piše Index.hr.