Šta vama donosi pun Mjesec – akciju ili mirovanje?

OVAN

Pun Mesec u polju ljubavi tokom ovog dana najbolje je iskoristiti da vreme provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan.

BIK

Pun Mesec je danas u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu…..Ne nervirajte se bespotrebno.

BLIZANCI

Pun Mesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći deo vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

RAK

Pun Mesec je u vašem polju ličnih vrednosti, hrane, novca, pa biste ovaj dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u neki šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili – pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svome domu.

LAV

Pun Mesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam jednu podsticajnu energiju i želju da što više stvari danas uradite, sa što više se ljudi vidite… .jednostavno, želite da budete u pokretu i da svoje dobro raspoloženje sa svima podelite.

DEVICA

Razmišljaćete o tome šta biste mogli uraditi da neke situacije rešite i popravite. Nemojte se previše opterećivati i tovariti sebi težinu i pritisak. Bolje je da ovaj dan iskoristite za druženje i kontakte sa prijateljima koje dugo niste videli. Opustićete se.

VAGA

Pun Mesec je u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti ovaj dan ako sebe usmerite baš na tu stranu. Potrebno vam je da se opustite, da budete dobro raspoloženi i otvorenog srca. A ko vas bolje poznaje od vašeg društva?

ŠKORPIJA

Škorpijama je potrebno da malo izađu iz kuće, da promrdaju, da odu u šetnju po tržnom centru, da obiđu neke ljude koje odavno nisu videli. Ili da uhvate voljenu osobu pod ruku i odu na ručak u restoran, u bioskop…..videćete koliko će vam ovo prijati i opustiti vas.

STRELAC

Vi ste već odavno napravili dobar plan za ovaj dan i spremili za sebe i osobe koje vole brdo zabavnih i podsticajnih aktivnosti. Sve, sve, samo da se ne sedi kod kuće. Uživaćete istinski u ovom danu. Pun Mesec u polju prijatelja, društvenosti, izlazaka – tera vas na akciju.

JARAC

Jarčevi će se probuditi i odmah krenuti sa pravljenjem planova – šta sve danas treba uraditi po kući i oko kuće, kakvim sve obavezama treba posvetiti svoje vreme? Ok, vidim da imate nameru da budete vredni, ali uzmite makar jedan deo ovog dana za svoje opuštanje.

VODOLIJA

Pun Mesec je danas u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako bi ovaj dan trebalo da posvetite svojoj voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj nedelji bilo nesuglasica između vas dvoje. Zato sada ispravite sve što možete…

RIBE

I vama su danas neke obaveze na prvom mestu, što je svakako pohvalno, ali ne biste trebali da im posvetite baš ceo dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, okrenite se emotivnom partneru – svima njima je takođe potrebno vreme sa vama…

Izvor: Prva.rs