Dobro posmatrajte njegovo ponašanje, ali i okruženje

Osim ako i vi niste raspoloženi za prijateljstvo s povlasticama ili kratku aferu, mogli biste se lako razočarati kada shvatite da njemu ozbiljna veza nije ni na kraj pameti.

Nove veze mogu biti prilično komplikovana stvar, naročito u slučaju kada vam je partner poznato od pre, pa niste sigurni šta možete očekivati od njega.

Stoga, evo nekoliko znakova koji će vam jasno pokazati da vas i nije baš ozbiljno shvatio.

Loše društvo

Ponekada prijatelji zaista mnogo govore o osobi. Iako on ne mora nužno biti isti kao oni, tu dolazi do pitanja – zašto se onda s njima druži?

Ako je reč o besposličarima koji kradu bogu dane i provode ih razgovarajući o nebitnim stvarima, on verovatno uživa u tome. Da li je to osoba sa kojom želite da budete u vezi?

Nedostatak novca

Niko ne kaže da idealan muškarac mora imati basnoslovne cifre na računu. Ali, osoba koja ne zna da raspolaže sa novcem ne pripada svetu odraslih. Možete vi bolje od toga.

Neodgovornost i nepristojnost

Ko želi da bude u vezi sa osobom koja ne poštuje druge, ne zna da se brine o svom životu, ali zna pljuvati po tuđem?

Prva devojka

Možda zvuči laskavo, međutim to ne znači da se on ubrzo neće predomisliti i ponovo se vratiti neobaveznim avanturama. Isto tako, vrlo je moguće da neće znati da razlikuje ponašanje osobe koja je u vezi i koja nije.

(Telegraf.rs)