Jutros se u Zemunu dogodila strašna nesreća u kojoj je život izgubio vozač GSP, a još tri osobe su povređene

Tim povodom se na svom Fejsbuk profilu oglasio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić:

Obišao sam jutros mesto teške saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 04.10 sati na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu.

Sudarila su se dva autobusa i to 1372 sa linije 15, koji je krenuo da se uključi na liniju, i autobus privatnog prevoznika. Do nesreće je došlo kada se iz Tršćanske ulice pojavilo putničko vozilo koje je, kako stoje stvari kršeći pravila i vozeći neprilagođenom brzinom udarilo u autobus privatnog prevoznika koji je potom udario u gradski autobus. Vozač automobila je, prema informacijama koje sam dobio na licu mesta, bežao od policije.

Nažalost, vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preminuo je na licu mesta. U ime grada Beograda izražavam saučešće njegovoj porodici. Grad Beograd će učiniti sve da porodica nastradalog vozača ima pomoć i podršku u ovom teškom trenutku za njih.

Goran Vesić/Facebook

Troje ljudi je povređeno i to vozač privatnog autobusa, jedna putnica iz privatnog autobusa i vozač automobila koji je izazvao udes. Svi su zdravstveno zbrinuti.

Grad Beograd će sarađivati sa nadležnim organima u istrazi o ovoj teškoj nesreći – napisao je Vesić i objavio fotografije sa mesta nesreće.

Izvor: Informer