Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je prijem za predstavnike ” ŠA festa” odnosno članove istoimenog udruženja građana.

Gradonačelnik Đaković je izrazio zahvalnost što je jedan ovakav festival osnovan u Prijedoru koji je , osim memorijalnog i humanitarnog karaktera, dao i jedan novi kvalitet programu koji Gradska uprava organizuje tokom ljeta pod nazivom ” Prijedorsko ljeto kulture”.

On je još jednom ponovio da se tokom prošlogodišjeg Prijedorskog ljeta kulture publika posebno pohvalno izjasnila o “ŠA festu” koji je u 2019.godini s nizom sadržaja izašao na gradske ulice i pobrao sve simpatije i dobre komentare posjetilaca, ali i samih izvođača.

Gosti su gradonačelnika upoznali sa najnovijim informacijama među kojima i da se ovogodišnji treći po redu, umjetnički festival ” ŠA fest “održava od 29. jula do 2. avgusta.

Na ovom prijemu bilo je riječi i o drugim aktivnostima koje će pratiti ovaj jedinstven kulturni i muzički događaj u gradu na Sani.

I ove godine, kao i prethodne, dva dana pred koncerte u Ljetnoj bašti, Prijedorčanima će biti poklonjene brojne kulturno-umjetničke aktivnosti na tri lokacije u glavnoj ulici kroz program ŠA Ulice. Festivalski program širi se ove godine na još jedan stejdž, kamp i festivalske zone koje će posjetiocima ponuditi 24 -časovne zabavne, kulturne i edukativne aktivnosti. Ovogodišnjim “ŠA Festom ” Prijedor postaje zasigurno festivalski centar regije.

prijedorgrad.org