Šta su vama zvezde priredile za poslednji ponedeljak u februaru?

OVAN

Malo nervoze, ali ćete to dosta dobro uspevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje planova, samo se fokusirajte i usmerite na ono što vam je bitno. Lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom. Ne bi bilo iznenađenje ni da vam se javi stara simpatija ili bivši partner.

BIK

Pozitivno ste uzbuđeni, jer smatrate da je ponuda koju ste dobili vrlo ozbiljna i da vam može promeniti situaciju u poslovnom segmentu na bolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene su mogućnosti za flertovanje i avanturu, pa čak i tajne kontakte.

BLIZANCI

Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete uzeti vremena da razmislite o informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan poslovni dogovor. Odličan dan za kontakt sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.

RAK

U prvom delu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju, pa je odličan momenat da završite sa obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa poslovnim partnerima. Za korektan odnos sa voljenom osobom biće potrebna spremnost za kompromis.

LAV

Vesti koje danas dolaze do vas su više nego dobre, i jedino što vam se ne dopada jeste što ste svesni da ćete morati da sačekate na njihovu realizaciju. Ipak, zadovoljni ste koliko je to u ovom trenutku moguće. Dobro raspoloženje koje osećate prenesite i u svoje emotivne relacije.

DEVICA

Mnogo toga danas možete završiti i postići. Neuobičajeno ste aktivni, brzi u razmišljanju i delanju, samo će vam smetati povremena nervoza. Dan dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima. Više vam odgovara njihovo društvo nego kontakt sa partnerom trenutno.

VAGA

Danas do vas dolaze dobre vesti, ali vi umesto da se radujete, razmišljate da li će se dogoditi nešto što bi ovo moglo da pokvari ili omete. Ne dozvolite da vas misli vuku na tu stranu. Zanimljivi susreti sa osobama koje možda dugo niste videli donose vam dobro raspoloženje u popodnevnim satima.

ŠKORPIJA

Odličan dan za sve ono što je vezano za poslovni segment. Istina je da ćete povremeno biti nervozni, ali ovu energiju usmerite na akciju i završićete i više od onoga što ste mislili da možete. Povremena komunikacija sa nekim vam popravlja raspoloženje.

STRELAC

Danas ste neuobičajeno odgovorni, u potpunosti posvećeni svim obavezama i dogovorima. Trudite se da prevaziđete okolnosti koje vas povremeno koče. Sa emotivnim partnerom jedan izuzetno podsticajan i ispunjen dešavanjima dan.

JARAC

Razmislite dobro, jer danas možete napraviti povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Ne otkrivajte odmah sve adute, budite malo proračunati. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe. Imate pred sobom jedan opuštajuć dan sa partnerom.

VODOLIJA

Danas ste više nego voljni za saradnju, pa ćete imati totalno korektne odnose sa kolegama, čak biti spremni i da pripomognete ako je to potrebno. Sve što je vezano za dogovore sada ide kako treba. Moguće je novo poznanstvo ili kontakt sa nekim ko vam jako prija.

RIBE

Možda ćete se samo u jutrarnjim časovima osećati kao da ne znate gde vam je glava, već nakon toga ćete konce dešavanja uzeti u svoje ruke. Koliko god bio naporan na početku, pred vama je uspešan dan. Nestrpljivost prema emotivnom partneru. Čekate da se pokrene po nekim pitanjima.

Izvor: Prva.rs