Na repertoaru kina “Kozara” od 27.2. do 4.3. nalaze se filmovi: Patrolne šape: Priprema, pozor, spašavaj, Led 2 i 21 most

21 most

Termin – od 27.02.-04.03. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 99 minuta

Žanr – triler

Originalni naziv filma – 21 Bridges

Uloge – Chadwick Boseman, J.K. Simmons, Sienna Miller

Režija – Brian Kirk

Radnja je smještena na Manhattan, nakon pljačke koja je krenula u pogrešnom pravcu i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca NYPD-a.

Kada se potraga pojača, preduzimaju se ekstremne mjere kako bi se ubice spriječilo da pobjegnu s Manhattana, budući da vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi spriječile bilo kakav ulazak ili izlazak s ostrva.

Kako se noć razvija, linije postaju nejasne o tome koga zapravo slijede a neočekivana zavjera se polako otkriva.

Led 2

Termin – od 27.02.-04.03. u 18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 120 minuta

Žanr – drama

Originalni naziv filma – Lyod 2

Uloge – Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova

Režija – Zhora Kryzhovnikov

Šta se tačno dešava u onom dijelu bajki nakon vjenčanja princa i princeze kada kažu „živjeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umjetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvijek promijeniti njihove živote…

Patrolne šape: Priprema, pozor, spašavaj

Termin – od 27.02.-04.03. u 17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 63 minuta

Žanr – animirani

Originalni naziv filma – Paw Patrol: Ready, race, rescue

Bilo da spašavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvijek na visini zadatka. Kada vjetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate pune kako bi sačuvali cijeli Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.

prijedor24h